Κάποιοι εδώ θα με ξέρουν κάποιοι άλλοι ίσως όχι....
Είμαι 32 ετών και μένω με την μάνα μου και την αδερφή μου τα τελευταία χρόνια από τότε που γεννήθηκα :D
Η σημερινή μου απορία είναι να ακούσω την γνώμη σας σχετικά με την μητέρα μου.Αρχικά να θυμίσω ότι εγώ και η αδερφή μου-είμαστε υιοθετημένες από αυτήν την μάνα,η οποία σήμερα είναι 81 ετών καλοστεκούμενη και με επίγνωση.
Αυτό που όμως μου κάνει εντύπωση είναι η αλλοπρόσαλη συμπεριφορά της μερικές φορές.
Δηλαδή πολλές φορές χωρίς κανέναν προφανή λόγο με προσβάλλει,επισημαίνοντας μου πόσο άσχημο είναι που πάσχω από διαβήτη ή ενώ έχουμε συζητήσει πολλές φορές μαζί ότι εγώ και η αδερφή μου ήμασταν μελαγχολικές από μικρές και αυτός ήταν ο λόγος που μας ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στην ζωή και βγάλαμε προβλήματα υγείας εντούτοις την άλλη ώρα μας λέει τεμπέλες και διάφορα τέτοια κοσμητικά....και ότι εμείς ευθυνόμαστε για ότι μας ήρθαν έτσι τα πράγματα...
Οταν πηγαίναμε πιο παλιά για ψώνια μαζί ή σε κάποια εκδρομή μαζί-εκνευριζόταν χωρίς ιδιαίτερο λόγο και φώναζε.,είναι ανυπόμονη και θέλει να κάνει τα κουμάντα της-αδιαφορώντας πολλές φορές για τα δικά μας ζητήματα.!
Ενας ψυχίατρος που πήγαινα πριν καιρό μου είπε μεταξύ των άλλων:βλέπεις που κάποιοι μοιάζουν σαν τρελοι;
Ναι λέω εγώ....δεν είναι τρελοί μου λέει παλιοχαρακτήρες είναι.
Η ψυχολόγος που πήγαινα μου υπονόησε ότι η μάνα μου δεν είναι στα καλά της,αλλά αυτήν τελικά δεν την έχω και μεγάλη σιγουριά γιατί τα ίδια έλεγε και για μένα....(ότι δηλαδή είμαι ψυχοπαθής-κάτι φυσικά που δεν ισχύει)
Δεν θα άνοιγα καινούργιο θέμα, αγαπητά μου συμφορουμιτάκια,αλλά αν πρέπει να ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα κανείς δεν θα μου απαντήσει με σαφήνεια για λόγους διακριτικότητας,αλλά εσείς που ούτε με ξερέτε-ούτε και σας ξέρω μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και να με ρωτήσετε ότι θέλετε.....
Ναι είναι σημαντικό να ξέρω τι παίζει για να φερθώ και ανάλογα..
Είναι ανισόρροπη; Είναι παλιοχαρακτήρας; Είναι η ηλικία; Είναι αδιαφορία; Είναι όλα μαζί;
Σας ακούω....