μοναξια=εγωισμος.... + εγωισμος=προβληματα
καλα μου μελη γεια σας...
λοιπον μετα απο μια ντουζινα θεματα που εχω διαβασει απο τοτε που γραφτικα στο φορουμ παρατηρισα οτι συνεχως βλεπω γραμενη την ιδια φραση συνεχεια ειμαι μονος εμινα μονος μοναξιες κλπκλπκλπ
εγω πιστευω οτι η μοναξια ειναι η αλλη οψη της λεξης εγωισμος κ ο εγωισμος ειναι η αλλη οψη της λεξης προβληματα
καταρχην ας κατανοησουμε τι ακριβως συμαινει μοναξια
αυτο σημαινει σιγουρα 2 πραγματα
το πρωτο ειναι οτι εισαι απολυτως μονος χωρις διπλα σου να υπαρχει κανεις
κ το δευτερο ειναι οτι περιβαλεσαι απο πιθανον παρα πολα ατομα που ουτε ενας δε ξερει πιος ακριβως εισαι κ οταν λεω οτι δεν ξερει πιος ακριβως εισαι ενοω οτι δεν εχεις εμπιστοσυνη σε τιποτα κ κανενα οστε να του διξεις τι πραγματικα εισαι κ ακριβως οπως εισαι
το να ζει κανεις πχ μια ζωη θελοντας να διξει σε ολους μια εικονα που αντιστιχει στο τελειο μπορει να καταλιξει σε ανυποφορη τυρανια η αβασταχτο βαρος ιδικα οταν δεν υπαρχει ουτε ενας που να ξερει την αληθεια αλλα οπως ειναι κ οχι οπως θα ηθελε κανεις να τη παρουσιασει
οστοσο εχω περασει κ εγω απο αυτη τη φαση μεχρι που αυτο με κλαταρε κ ειπα παραδινομαι κ ετσι αναθεωρισα πολα πραγματα που ειχαν σχεση με την επικοινωνια κ με το τροπο που εκφραζομουν προς τα εξω
αν κοιταξεις καλυτερα καπιον που δε ξερει κανενας τιποτα για αυτον θα παρατηρισεις οτι υποφερει απο μεγαλη κουραση αφου αν αισθανετε ετσι αυτο σημαινει απλα οτι χρησιμοποιει ολη την ενεργεια που διαθετει για να καταστελει τον αληθινο εαυτο του