Μυρμήγκιασμα και φοβος για το χειρότερο
Καλησπέρα σας. Το όνομα μου είναι Αριάδνη και εκλεισα τα 20 πριν λίγες μέρες. Όσοι από εσάς έχετε διαβάσει τα προηγούμενα θέματα θα ξέρεται ότι πάσχω από υποχονδριαση.
Για όσους δεν ξέρετε θα σας εξηγήσω λίγα πράγματα. Ο τελευταίος μου φοβος είναι ο όγκος εγκεφάλου και έπειτα από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς, λόγο καποιων πονοκεφάλων, κατέληξαν στο συμπερασμα ότι δημιουργούνται από τον αυχένα και το άγχος. Χωρίς μαγνητική ή αξονική. Πήγα λοιπόν σε ψυχίατρο ο οποίος μου έγραψε φαρμακευτική αγωγή και έπειτα από 4 μήνες φαρμάκων και ψυχοθεραπείας είμαι λίγο καλύτερα. πολλά από τα συμπτώματα που είχα εξαφανήστικαν. Οι πονοκέφαλοι λιγόστεψαν.
Όμως παρόλο που είμαι λιγότερο αγχωμένη, έχω ακόμα την αίσθηση ότι δεν είμαι καλά. ακόμα κι όταν δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Και το άλλο μου θέμα είναι ότι μερικές φορές μυρμηγκιάζουν οι φτέρνες μου, τις περισότερες φορές οι δεξιά και τρελένομαι. Έχω και κάτι σουβλιές στο κεφάλι που και που. μέσα στο μυαλό μου ακόμα πιστεύω ότι έχω όγκο. και το χειρότερο είναι ότι δεν αγχώνομαι καθόλου πλέον. το έχω πάρει απόφαση. Αν είχα κάτι τέτοιο δε θα το είχε υποπτευθεί η νευρολόγος; και δε θα είχε φανεί κάποιο πρίξιμο στο οπτικό μου νεύρο όταν πήγα σε οφθαλμίατρο;
Ελπίζω κάποιος να μπορεί να μου πει κάτι για να με κάνει να αισθανθώ καλύτερα. Φιλιά, Άρια.