καλησπερα παιδια!!!διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ και ειπα να γραφτω για να γραψω το προβλημα μου!!!!αγχωδη διαταραχη λοιπον ηπια συμφωνα με το γιατρο!!!σχεδον τα περισσοτερα συμπτωματα οπως ολοι(ανησυχια οτι κατι θα μου συμβει, με το παραμικρο που θα συμβει κατι στο σωμα μου παει το μυαλο στο κακο πολυ σκεψη τι μπορει να εχω, ποτε θα φυγει, λιγο βουητο, καμια φορα υπνηλια, ζαλαδα με τις μερες, εξετασεις ολες καλες φυσικα)αρκετες φορες το αντιμετωπιζω αλλα δε παυει να με ταλαιπωρει!!δε ξρω κατα ποσο θα με βοηθησει ο ψυχολογος η αληθεια ειναι οτι δε πρεπει να ειναι και πολυ εμπειρος αλλα μονο που δε θελει να μου δωσει αγωγη νομιζω καλο ειναι αυτο!!! αα και επισης μου ειπε οτι μαλλον εχω και λιγο χαλημη αυτοεκτιμηση οσο αφορα την εξωτερικη μου εμφανιση!καποια κιλακια δηλαδη οχι τραγικα πραματα απλα ειχα συνηθισει να ειμαι πολυ φιτ!!εχει μια βαση σε αυτο που λεει γιατι πολλες φορες αισθανομαι αβολα ειδικα οταν ειμαι εξω η με παρεα!!!εχω κοψει τη γυμναστικη απο τοτε που αρχισε να με ενοχλει αυτο το πραμα και το αποτελεσμα ηταν αυτο!!να χασω τη φορμα μου!!και μαλλον παιζει ρολο στο αγχος μου!αυτα εν ολιγοις!!!αα και ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει χρησιμοποιησει βαλεριανα γιατι λενε καλα πραματα στο ιντερνετ!!!αν και δεν ειδα πουθενα στο φορουμ για αυτο!!!μονο για τα "βαρια"λετε εδω!!!