ειμαι προβληματισμενος και χρειαζομαι βοηθεια
Καλημερα σας.. βρισκομαι σε εξερετικα δυσκολη θεση... ονομαζομαι γιωργος και ειμαι απο αθηνα..
Πριν λιγες μερες γνωρισα μια υπεροχη κοπελα η οποια δεν εχει περασει και τα καλυτερα χρονια.. (ενδοοικογενειακη βια οχι μονο απο τους γονεις αλλα και απο αλλα μελη). η μητερα της τους παρατισε... μετα απο λιγο καιρο αναγκαστικε να φυγει και ο πατερας για καποιους μηνεσ ' το κοριτσακι ηταν 3 χρονων τοτε.. ο πατερας της λοιπον αναγκαστικε να αφησει την μικρη στον παππου της, ο οποιος την κακοποιουσε σεξουαλικα.. μετα απο μηνες εμφανιζεται ο πατερας και παιρνει το κοριτσακι.. εχουν περασει σχεδον 20 χρονια απο τοτε και ο πατερας δεν γνωριζει.. αυτο το κοριτσακι δεν ειχε κανεναν να την αγαπα, ακομη και ο πατερας της την χτυπουσε πολυ ασχημα...
Ειμαι πολυ προβληματισμενος λοιπον επειδι γνωρισα το κοριτσι αυτο και της αρεσα.. μεσα σε 3 μερες εχει <<κολλησει>> λεγοντας μου δε θελω να σε χασω και τετοια.. ισως να ψαχνει καποιον που να την νοιαζεται θελω παρα πολυ να τ βοηθισω μα σε ενα μηνα θα αναγκαστω να φυγω για να παω για σπουδες... τι μου προτεινετε.. να το τελειωσω τωρα που ειναι σχετικα κρυο, η να συνεχισω..
Ευχαριστω εκ των προτερων