Φοβία για ενδεχόμενο καρκίνο για την μητέρα μου
Καλημέρα σε όλους.Χαίρομαι που βρήκα ενα μέρος να μοιραστώ τον φόβο μου.Ελπίζω να μην κουραστείται απο αυτά που θα γράψω γιατι θα είναι πολλ.α.Καταρχάς να σας πω οτι σε ηλικία των 12 έχασα οτν πατέρα μου απο καρκίνο στον πνεύμονα.Η μητέρα μου περισυ είχε αφαιρέση πέτρες απο το νεφρό της στην δεξία μεριά απο τοτε όλα καλα.Απο τις αρχές Ιουνίου είχε αρχίσει να νιώθει πόνο στν αριστερή πλευρά του νεφρού.Ο πόνος έφευγε και ερχοτνα πχ μετα απο 5-10 ημέρες και ξανα τα ίδια.Τις έλεγα να επισκεφθεί ενα γιατρό ωστόσο όντας ξεροκέφαλει δεν ήθελε να πάει.Να σημειώσω οτι πριν 3 χρόνια είχε βγάλεοι πέτρα και στην αριστερή πλευρά...Συνεχίζοντας...χτες ο πόνος δυνάμωσε και πήγαμε νοσοκομείο.έβγαλε ακτινογραφία και εξετάσεις αίματος ,ούρα(στα οποία βρέθηκε λίγο αίμα) κτλ...ο γιατρός με μια ματιά στην ακτινογραφία της είπε οτι βλέπει μια πέτρα στην δεξιά πλευρά αλλα στην αριστερη πλευρά δεν βλέπει κάτι. Της έγραψε λοιπόν αξονική κάτω και άνω κοιλίας!πότε μεχρι τώρα και τις πρηγούμενες φορές που είχαμε πάει σοτν γιατρό για πέτρα δεν είχε κάνει αξονική!Μονο υπέρηχο.Ψάχνοντας λοιπόν στο ιντερνετ σχετικά με τον καρκίνο του νεφρού λέει οτι μια εξέταση που προτείνουν οι γιατροί είναι αξονική ανω και κάτω κοιλίες.Να πω οτι η ματιά του στην ακτινογραφάι ήτνα πολύ γρήγγορα σαν να είδε κάτι.Ωστόσο δεν είπε οτι αριστερά δεν βλέπει κατι που να υποδεικνύει τον λόγο που πονάει.Υπαρχει περίπτωση να είπε ψεματα για να μην ανησυχήσουμε?
ευχαριστώ και συγνώμη για την έκταση