χρίστος (εκ του χριστοδουλος,δεν ειναι ορθογραφικο) κ 'γω 29 χρονων,κανω γυμναστικη χρονια κ προσεχω την διατροφη μου σε λογικα πλαισια,μη φανταστειτε υπερβολες του τυπου αναλατα νεροβραστα κ τετοια, προς θεου.ανα διαστηματα τρωω κολληματα με την καρδια,οτι κατι εχω κ γενικως εχω κολλημα με αυτο κ ας γυμναζομαι. οταν κανω γυμναστικη τωρα τελευταια,νομιζω οτι εχω κουραστει πολυ κ οτι ψιλοζαλιζομαι.οταν τελειωνω νομιζω οτι εχω σφυξιματα στο στηθος κ οτι εχω κουρασει την καρδια πολυ κ αλλα τετοια. εχω φαει κολλημα επισης οτι με πιανει ταχυκαρδια οταν σηκωνομαι τα ξημερωματα για τουαλετα. μου μειωνει την ποιοτητα της γυμναστικης μου κ γενικα της ζωης μου,οχι τπτ αλλο. πηγα σε καρδιολογο,μου εκανε καρδιαγραφημα,ακροαστικα κ μου ειπε ολα καλα.βεβαια δε μου εφυγε αυτο απ'το κεφαλι κ τωρα θα ξαναπαω αυριο σε εναν αλλο. ψυχολογους ψυχιατρους κ τετοια δεν προκειται να παω,θα το ξεπερασω μονος μου...το ξερω.αλλωστε οταν με πιανουν ταχυκαρδιες κρισεις κ τετοια,καθομαι εκει οπως ειμαι κ λεω -για να δουμε ποσο θα κρατησεις,δεν παω πουθενα εδω θα κατσω κ ας ψοφησω. οπου κ να με πιασει,αυτο το πραμα λεω απο μεσα μου ή βγαζω το κινητο μου κ διαβαζω παλια μηνυματα,βλεπω κανα βιντεο.... παλιοτερα ειχα κανει παλι εξετασεις,τριπλεξ-τεστ κοπωσεως δεν μου βρηκαν τιποτα σημαντικο. πριν 5 μηνες εκανα κ εξετασεις αιματος ολα καλα κ 'κει. αυθυποβολη κ ανασφαλεια πιστευω ειναι. αλλα αυτο το κολλημα που εχω με την καρδια δλδ,ποοοοοοοοοσο κουραστικο παιζει να ειναι ωρες ωρες!!!!!