γιατι εισαι αγχωμενος-η αυτη τη περιοδο?
ποια η πηγη του κακου τελικα???
Printable View
γιατι εισαι αγχωμενος-η αυτη τη περιοδο?
ποια η πηγη του κακου τελικα???
???? ψαχνω την απαντηση αυτη συνεχως! δν εχω απαντηση στο δικο μου αγχος .. ή δν θελω να τη δω???
υποτιθεται οτι εχω λυσει τα θεματα μου ή μηπως οχι?
Με αγχωνει το ιδιο μου το αγχος.... γιατι???
ε οταν εισαι αγχωμενος γινετε και λιγο συνηθεια ολο αυτο και μετα ψαχνεσε μεχρι να βρεις αυτο που θα αγχωθεις!!!!!!καταπληκτικα!!!! !!χαχαα υπομονη σε ολους!!!!που θα παει θα βγουμε απο τα λουκια!
Ο εαυτος μου ειναι η πηγη του αγχους μου,γιατι ολο κανει μαλακιες και μετα τρεχω και δε φτανω!!
Ο θανατος.
ο μεγαλύτερος φόβος μου ? χμ...εύκολο!
να ξεχάσω τις αρχές μου και να αρχίσω να κάνω πράγματα προς χάρην επιβίωσης (και "καλοπέρασης") και στο τέλος σταματήσω να μου αρέσω ...
(άουτς!!! κάπως εγωιστηκό ακούστηκε:D )
αυτο το "χρ χρ χρ χρ χρ"που νιωθω στν αναπνοη μου με φοβιζει πολυ! ουφ!!! κ επειδη με τους γιατρους (αλλεργιολογο, πνευμονολογο) δν βγαζω ακρη... εχω ασθμα τελικα ή οχι, γιατι κ αυτοι "ισως" λενε!!!! δν απαντανε με ναι ή οχι!!! τι γινεται ρε παιδια? τα 50αρια ομως ξερουν να τα παιρνουν!!!! τι να πω! θα ειχα παει νεα υορκη με τοσα που τους εχω δωσει.... ειμαι κ ανεργη πια....! ουφ !!!!!
Τι κανεις hapydays , καλα εισαι ? ελα , δεν εχεις τιποτα , ουτε ασθμα , ( δεν κανω διαγνωση , αλλα στα καλα του καθουμενου ..........) εγω για να παω σε γιατρο , πρεπει να σβηνω !!!
Εχω τα συνηθισμενα αγχη του ανθρωπου , αλλα δεν καθομαι να χολοσκαω , σκασιλα μου για ολα !!
Mac!!!! Καλα ειμαι!!! Γκρινιαζω λιγουλακι αλλα παντα τη παλευω!!!! Εσυ πως εισαι;;;;
keep going??? Χα χα!!!!
hapydays , καλα ειμαι , βεβαια για ναμαι δω , ακομη παλευω την κτθλψη , αλλα ειμαι πολυ καλυτερα , δεν παραπονιεμαι !!!! ολα περνανε ! ελπιδα κ καλο ηθικο να υπαρχει . Εισαι απο τα μελη που παντα αποπνεουν καλη διαθεση , ολο με το χα χα !!!
Καλο μηνα !!
mariposa , βλεπω οτι διαβαζεις την ενοτητα . Να ξερεις οτι εχεις κερδισει επαξιως την εκτιμηση μου . Εισαι απο τα σπανια παιδια . Διαβασα ενα ποστ σου , πολυασχολη , ε ? καμμια σχεση , το αντιθετο ειμαι , αν εξαιρεσουμε την περιοδο του FOREX , που το ξερεις σιγουρα .
Ουτε κ εγω εχω καλη διαθεση , αλλα δεν καθομαι να το σκεφτω , λεω , νταξει , μην παραπονιεσαι , υπαρχουν πολυ χειροτερα , αγαπητη hapydays , εγω να δεις πως χαιρομαι παιδια σαν εσενα , ακομη κ το nickname σου , λεει πολλα , παντα σκεφτομαι , τα καλυτερα επονται , κ ας διαψευδομαι συνεχως , ελπιδα , ηθικο και αγαπη προς τους αλλους .
Και οχι πολλες ερωτησεις στους αλλους , γινεσαι ενοχλητικος ( δεν απευθυνομαι σε σενα hapydays , εσυ μπορεις να με ρωτας οτι θες ! )