Ο κολλητός έχει μανία με τα μπούστα
Καλησπέρα, υπάχει ένα ζήτημα που ήθελα να αναφέρω και να ακούσω απόψεις. Εδώ και ένα εξάμηνο εγώ και η κοπέλα μου μαζί και με άλλους βρισκόμαστε σε διάφορα μέρη κάποιες ώρες 3-4 φορές την εβδομάδα με έναν πρωην κολλητό της. Τώρα chat στο fb κάνουν και που και που τηλεφ για καφε στο πανεπιστημιο με άλλους. Είχαν φιληθεί κάποιες φορές αλλά μέχρι εκεί. Τώρα η κοπέλα μ λέει ειναι απλά φίλοι και δεν φαίνεται κάτι παραπάνω να πω την αλήθεια. Απλά αυτός τις θέλει όλες. Το πρόβλημά μου είναι οτι όταν η κοπέλα μ φοράει κάτι σχετικά ανοιχτό η κάνει κάποια κίνηση και μπορεί να φανεί κάτι απο το μπούστο αυτός συνέχεια κοιτάει εκεί. Ακόμη κι οταν μερικές φορές μιλάνε το μάτι του παίζει εκεί. Δεν είναι κάποιο φοβερό μπούστο ούτε ντύνετα προκλητικά αλλά με ενοχλεί. Το ξέρω πως ακόμη και εγώ κοιτάω, όλοι κοιτάμε γτ έτσι είμαστε. Αλλά όχι οταν είμαι και εγώ μπροστά και ειδικά όταν τον βλέπω. Εγω δεν το κα΄νω ποτε αυτό όσο κι αν θέλω. Σεβομαι τι έχω μπροστά μου. Νιώθω πως δεν με σέβεται καθόλου και κυρίως πως δεν σέβεται εκείνη. Δεν ξέρω αν το έχει καταλαβει η κοπέλα μου...με ενοχλεί σε γενικές γραμμές γιατί είναι αθώα και δεν πιάνει απο τέτοια πάρα πολυ. Δεν ξέρω αν είμαι μόνο υπερβολικός η έχω κάποια λογική στο παραπάνω...κάποιο σχόλιο? :/