Πως να αντιμετωπίσω έναν τσακωμό
Καλησπέρα παιδία,
το θέμα που ήθελα να συζητήσω και να ακούσω απόψεις ειναι για τσακωμούς. Όχι για υποθέσεις που βλέπεις την κοπέλα σου να σε απατάει η κάτι περόμοιο αλλά για τα μικροπράγματα που όλοι νομίζω βρίσκουμε ως αφορμή. Εγώ θέλω να λύσω το θέμα εκείνη τη στιγμή αμέσως, αν έχω δίκιο να ακούσω συγγνώμη και αν έχω άδικο να ζητήσω συγγνώμη. Η κοπέλα μου θέλει να μείνει 10-20 λεπτά μόνη χωρίς να βλέπει το πρόσωπό μου και μετα γυρίζει με puppy eyes...υπάρχει σχετικό βίντεο στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=vkEuLnjea94 για όσους θέλουν να το δούν. Είναι ακριβώς αυτό που μας συμβαίνει. Τώρα στην αρχή ήταν πολύυυυ δύσκολα γιατί όσο έφευγε εγώ την κρατούσα και όσο την ρκατούσα νευρίασε σε σημείο που να έχω γρατσουνιές στο πρόσωπο και χέρια γιατί ποτε δεν χτυπάω πίσω. Απλά κρατάω. Οπότε σε παρόμοια φάση τι θα κάνατε εσείς; Εγω προσπαθώ να πάρω κάποιες αναπνοές και να περιμένω αυτό το διάστημα των 10 λεπτών. Ακόμη κι αν θέλω να σκοτώνω άνθρωπο τοτε :P Μετά απλα καταπίνω ότι έχει γίνει και πάω παρακάτω φιλώντας την η κάτι τέτοιο...δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο αλλά μόνο αυτη τη λύση εχω βρει. Ακούω απόψεις...