Originally Posted by
stefamw
Καταλαβαινω τι περνας μιας και η ζωη μου δεν ειναι πολυ διαφορετικη απο τη δικη σου. Καταρχην δεν εισαι βλακας που δεν σε θελει κανεις, αλλα θα ελεγα οτι για να εχεις μια παρεα παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες. Αν ας πουμε εχεις τελειωσει το σχολειο, δε σπουδαζεις κατι, δε δουλευεις καπου και δεν καταφερες να κρατησεις επαφη με κανενα απο το σχολειο, ειναι καπως δυσκολο να βρεις καποιον για παρεα, εκτος και αν εισαι Αθηνα και περνας ολη τη μερα στα Chat Room και βρεις καποιον με κοινα ενδιαφεροντα ή προβληματα.
Εχω κοινωνικη φοβια και το 75% της ζωης μου το εχω περασει ζωντας στη μοναξια. Αλλα η μοναξια δεν συνηθιζεται, ετυχε πχ σημερα να νιωθω να πνιγομαι στο σπιτι, ενιωθα λες και ημουν σε ψηλο υψομετρο και δεν μπορουσα να εισπενυσω οξυγονο. Το ζαναξ στο ντουλαπι με φωναζε να το παρω μπας και ξεχαστω για λιγο αν και δεν το πηρα. Αντ'αυτου πηρα το ποδηλατο και εκανα πολλα χιλιομετρα με ιλλιγιωδη ταχυτητα προσπαθωντας να βρω κατι να μου ανεβασει την ανδρεναλινη για να ξεφυγω απο το λιθαργο. Το εκανα για αρκετη ωρα και ενιωσα καπως καλυτερα.
Η ζωη ειναι ωραια, αλλα δεν πρεπει η χαρα σου να εξαρτιεται απο τους αλλους. Κατσε και σκεψου τι ειναι αυτο που θες πραγματικα, τι ειναι αυτο που θα σε εξιταρει αν το κανεις και τι σε σταματαει. Καποια στιγμη θα αλλαξουν τα πραγματα, πιστεψε με. Δεν θα ειναι παντα ετσι. Ξερω ειναι πολυ δυσκολο, αν εχεις διαβασει ενα thread που ειχα γραψει προσφατα θα καταλαβεις, ειχα φτασει σε σημειο να κλαιω και να οδυρομαι, ετοιμος να κανω εμετο απο τη δυστυχια μου και να παρακαλαω να κοιμηθω και να μην ξαναξυπνησω. Και οχι μια φορα.