Χρειάζομαι να μιλήσω σε κάποιον για αυτά που μου συνέβησαν πρόσφατα
Είχα μία σχέση 6 χρόνων. Τα 2-3 πρώτα χρόνια κύλησαν καλά, τα επόμενα 3 όμως άρχισα να βλέπω ότι αυτή η σχέση δεν μου προσφέρει τπτ πλέον και ένιωθα ότι ζούσα μέσα στη μιζέρια. Η σχέση αυτή ήταν κυρίως από απόσταση μιας και μέναμε σε διαφορετικές πόλεις για επαγγελματικούς λόγους. Από το πάσχα που μας πέρασε και μετά αρχισα να ζοριζομαι παρα πολυ με αυτη τη σχεση σε σημειο που εβγαζα ψυχοσωματικα (εξανθηματα στο δερμα χωρις λογο) ενιωθα πιεση αφορητη αρχισα και το καπνισμα. ειχα παρα πολυ καιρο που του ελεγα οτι θελω να με αφησει να μεινω μονη μου και δεν με αφηνε. οσο δεν με αφηνε τοσο εγω πιεζομουν. καπου εκει μπηκε ξαφνικα στη ζωη μου ενας αλλος αντρας. εκει που αρχισαμε τα πρωτα ραντεβου με τη νεα μου γνωριμια ξεκαθαρισα στον "πρωην" πλεον οτι θελω να χωρισουμε οριστικα κι οτι εχω παραπονα κι οτι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση. Δεν του ειπα οτι υπαρχει αλλο προσωπο. Θεωρησα οτι τελειωσαμε με τον πρωην και συνεχισα με τον αλλον αντρα. Η αληθεια ειναι οτι με το νεο συντροφο μεσα σε 2 εβδομαδες που γνωριστηκαμε τα ειχαμε κανει ολα. Πραγμα για εμενα δλδ παρα πολυ βιαστικο. Η αληθεια ειναι οτι 2 βδομαδες που εβγαινα με το αλλο παιδι ηταν καποια πραγματα που δεν μου αρεσαν ομως εκανα υπομονη μιας και ηταν νωρις ακομα για να δω. Αυτα που δεν μου αρεσαν ηταν οτι εβλεπα οτι εβαζες αλλες προτεραιοτητες, οπως την οικογενεια του και τις δραστηριοτητες του, παρολο που μεναμε στην ιδια πολη καποιες φορες καναμε και 2 μερες να βρεθουμε, αν και ηταν καλοκαιρι και ειμασταν 2 νεα παιδια μετα τις 10 το βραδυ δεν ηθελε να βγαινουμε και ενω μου παρουσιαστηκε ως πτυχιουχος ειχα ψιλιαστει οτι κατι δεν παει καλα και με αυτο. Επισης το πρωτο ΣΚ που ειμασταν μαζι αντι να το περασει μαζι μου πηγε να βρει τη μητερα του (με την οποια μενουν μαζι) η οποια παραθεριζε σε κοντινη πολη. Ετσι λοιπον δεν ειχαμε προλαβει να συζητησουμε τπτ για το παρελθον μας σε θεματα σχεσεων. Πολλες φορες βεβαια προσπαθουσα να ξεκινησω σχετικη κουβεντα αλλα εβλεπα οτι μαλλον δεν τον ενδιεφερε. Σε γενικες γραμμες εκεινες τις 2 εβδομαδες περασαμε πολυ ομορφα, ωραια λογια απο πλευρα του, υποσχεσεις για το μελλον κλπ κλπ. Ενα απογευμα εκει που τον περιμενα να ερθει σπιτι σκαει μυτη ο πρωην μου. Παιρνω τηλ το αλλο παιδι να του πω οτι συμβαινει αυτο κι αυτο και καλυτερα να μην ερθει κι οτι θα του εξηγησω μετα. Στον πρωην δεν ανοιξα γιατι φοβηθηκα πολυ να πω την αληθεια μου. Απο εκει και μετα το αλλο παιδι αλλαξε αμεσως συμπεριφορα απεναντι μου σταματησε να με παιρνει τηλ εκει που με επαιρνε συνεχεια και αρχισε να μου μιλαει σαν μια απλη γνωστη του και ουτε καν. προσπαθησα να τον πεισω να βρεθουμε να το εξηγησω τι ακριβως συμβαινει αλλα εκεινος προσπαθουσε να με αποφυγει μια λεγοντας μου οτι εχει δουλεια μια οτι εχει κανονισει για καφε κλπ κλπ. μετα κι απο μια τελευταια προσπαθεια που εκανα για να βρεθουμε και ειδα οτι παλι με αποφευγει σταματησα κι εγω να επιμενω. Εχει περασει σχεδον ενας μηνας απο τοτε και ειμαι συνεχεια με τα μουτρα κατεβασμενα. Απο την αλλη πλευρα καθησα και τα ειπα ολα στον πρωην ακομη και το ποσο προχωρησα με το αλλο παιδι κι εκεινος ενω θυμωσε στην αρχη συνεχιζει να με διεκδιδει. του εξηγω οτι πλεον δεν τον βλεπω ερωτικα κι εκεινος χτυπιεται να μην τον ξεκοβω και να μην αποκλειω την επανασυνδεση. δεν νιωθω τπτ πλεον γι αυτον και το ξερει, κι οπως επιμενει.
Αυτο το διαστημα που εχει περασει απο εκεινο το απογευμα εβγαλα πολλα συμπερασματα για το αλλο παιδι, καταρχην δεν μου αρεσε καθολου η ξαφνικη αλλαγη συμπεριφορας, δεν μου αρεσε που με απεφευγε, κατααλαβα οτι ηταν μαμακιας και ενα αλλο σοβαρο για εμενα καταλαβα οτι δεν πηρε ποτε πτυχιο και ηθελε να με μπλεξει στη δημιουργια μιας εταιριας ουσα πτυχιουχος σε σχετικο αντικειμενο. Ξαναθυμιζω οτι δεν εχουμε καμια επικοινωνια πλεον. Μου εδειξε με τον τροπο του οτι τελικα ολα οσα μου ειπε ηταν ψεματα κι οτι δεν ενιωσε τπτ για εμενα εστω και αυτες τις 2 εβδομαδες.
Ψυχολογικα εδω και ενα μηνα ειμαι χαλια και η αληθεια ειναι οτι νιωθω καλα οταν σκεφτομαι τα αρνητικα που ειχε αυτο το παιδι.
Θα ηθελα τη γνωμη ειδικων και οχι μονο πανω σε αυτα που εγραψα.
Ευχαριστω!