Είμαι δυστυχισμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ποτέ αφού έχασα πολλές ευκαιρίες για γάμο και παιδιά και άλλες δεν πρόκειται να έρθουνε. Επίσης και ο αδελφός μου το ίδιο είμαστε μια πολύ πολύ δυστυχισμένη οικογένεια.
Printable View
Είμαι δυστυχισμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ποτέ αφού έχασα πολλές ευκαιρίες για γάμο και παιδιά και άλλες δεν πρόκειται να έρθουνε. Επίσης και ο αδελφός μου το ίδιο είμαστε μια πολύ πολύ δυστυχισμένη οικογένεια.
Δεν θα μου απαντήσει κανείς;
Tι να σου απαντησει? Τοσα προξενια σου χουμε κανει, ο ενας σου βρωμαει ο αλλος σου ξυνιζει. Ποιος φταιει? Τελευταια προσφορα εαν θελεις ξερω τον τονυ σφηνο, να σου κανω κονε.
Κάνε αν είναι καλός!
Θα σου απαντήσω εγω
Ο γάμος και η οικογένεια απο μόνα τους δεν φέρνουν καμια ευτυχία....
θα στο πουν και όσοι το έκαναν (με αποτυχία)
Η μοναξιά , ναι , οταν παρατραβάει πιο πολύ απ' όσο την επιδιώκουμε
γίνεται κουραστική.
Το θέμα είναι να παλεύεις να μη βυθιστείς σε αυτό που λες: δυστυχία.
Θαρρείς οτι οι γύρω σου είναι ευτυχισμένοι?
Κοίτα 2-3 ευτυχισμένους και απο κει θα πάρεις ελπίδα....
Όσο για αυτά που δεν έρχονται...
θα δεις οτι μπορεί και να έρθουν
ή να έρθουν άλλα που πάλι θα σε κάνουν ευτυχισμένη....έτσι είναι....γυρίζει
:)
Μονο καλος? Δεν ξερεις τον τονυ? Τον ιντερνασιοναλ πλειμπου, τον τυφωνα της λεβαντας, το λουδοβικο των καλαβρυτων, τον ασσο της ρακετας, τον πριγκιπα του παθους, τον αφεντη της χωριστρας, τη μετενσαρκωση του οργασμου? Οτι πρεπει, να λες κι ευχαριστω.
Ρε συ Ολγα , εγω σου κανω ?
Ορίστε πάει και Σαλλόνικα το αλάνι................Αυτός είναι ο ένας-ο κορυφαίος-ο Τόνυ Σφήνος.....
http://www.akouseto.gr/wp-content/up...nis-sfinos.jpg
[QUOTE=Diana1982;496119]Ορίστε πάει και Σαλλόνικα το αλάνι................Αυτός είναι ο ένας-ο κορυφαίος-ο Τόνυ Σφήνος.....
Δεν πιανει μια μπροστα μου .............
http://4.bp.blogspot.com/-6DDcOj27c3...+sfinos+18.gif
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΟΡΜΙ-ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ
kERASI ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΙΛΑ
Λυσσαξες Ντιανα με τον Τονυ!
Σουλιτ μου εχουμε να βολεψουμε το ολγακι πρωτα! Θα σου βρω αλλον με χωριστρα!
Oλγακι τι λες? Σ αρεσει?