Το τι πέρασα αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται ! Έκανε επέμβαση η μητέρα μου για καρκίνο του μαστού .. Η μαμά μου μια χαρά είναι τώρα εγώ έγινα σκατα .. Τη μέρα της επέμβασης πήγα σε 2 εφημερεύοντα νοσοκομεία επειδή νόμιζα θα πεθάνω η θα τρελαθω .. Ο ψυχίατρος μου είπε να αυξήςω το Xanax που παίρνω εγώ δεν ήθελα με τίποτα . Την επόμενη ξαναπήγα σε επείγοντα , πήγα σε ψυχίατρο μου είπε κ αυτός να αύξηςω το Xanax αλλά δεν θέλω γιατί το παιρνω πάνω απο 1 χρόνο σε ποσότητα 1/2 των 0.25 mg 4 φορές την ημέρα . Τέλος πάντων με τα πολλά απλά το αύξησα πολύ λίγο δηλαδή παιρνω 5 φορές την ημέρα απο μισό . Μου εχει κολλήσει ότι θα εχω παρενέργειες επειδή το παιρνω κάθε 4 ώρες σχεδόν , ότι μπορεί να μου πέσει η πίεση κτλ. Α κ επίσης εχω άδεια απο τη δουλειά κ φυσικά δεν παω πουθενά διακοπές γιατί φοβαμαι . Εδώ στη ζέστη της Αθήνας λιώνω .. Κ εχω φάει κ ένα άλλο κόλλημα με τον ύπνο επειδή διάβασα ότι πεθαίνει αν δεν κοιμηθείς 10 μερες ! Ε τώρα απο το άγχος μου δεν θα κοιμηθώ ! Ήδη κλείνω 2 μερες ! 8 μερουλες μου μείνανε ! Πείτε μου ρε παιδιά τίποτα ! Το πιο σκατα καλοκαιρι !