Αποφασισα να δημοσιευσω εδω το προβλημα που πλεον εχει γινει σοβαρο.Ειμαι αντικοινωνικος και αδιαφορος για καθε τι που συμβαινει γυρω μου και εχω γινει και ψυχρος προς τους ανθρωπους γενικα.κανεις δε με ευχαριστει και δεν εχω πια κανενα ενδιαφερον για να ασχοληθω.Με λιγα λογια εχω χασει το ενδιαφερον μου για τη ζωη και αυτο λογω των καταστασεων που εχω περασει στο παρελθον.Ποτε δεν ειχα ενα ατομο που να καταλαβει πως αισθανομαι αλλα ημουν περιτρυγυρισμενος απο καφρους παντα που με μειωναν και με υποτιμουσαν γιατι δεν με θεωρουσαν ''νορμαλ'' κατ'αυτους.Εχω περασει σοβαρης μορφης καταθλιψη στο παρελθον και ηθελα να πεθανω παρα πολυ αλλα δεν μπορουσα να το κανω.Στο σχολειο ολοι με περιγελουσαν και ημουν ο ξεκομμενος του σχολειου και μου αφησε ψυχικα τραυματα αυτο μεχρι και τωρα.Μετα το σχολειο γραφτηκα σε μια σχολη αλλα σε ενα μηνα τα παρατησα γιατι δυσκολευομουν να συνεργαστω και να κοινωνικοποιηθω με τους αλλους αλλα και γιατι εχασα το ενδιαφερον μου για το αντικειμενο.Εφυγα απο εκει και ξαναηρθα παλι στο σπιτι.......δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα και δεν ξερω καθολου τι καταληξη θα εχω.Ισως αν ειχα κοντα μου ενα ατομο να μοιαζουμε να ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα αλλα και σε αυτο ειμαι πολυ ατυχος δυστυχως.Ειχα ονειρα αλλα τα καταστρεψα αλλα σιγουρα δεν φταιω μονο εγω για την κατασταση μου.Η ζωη μου εχει τελειωσει πριν καν αρχισει.Το μονο που θελω ειναι να γνωρισω καποιον η καποια που να εχουμε περασει τα ιδια και να μοιραστουμε τις εμπειριες μας....αυτα.