νόμιζα ότι με τα ναρκωτικά υπήρχαν συναισθήματα
arxisa ta vouvlekal exi kairo marese h kleftomania ta kamakia etroga 20-30 gia plaka kai ginomoun pita tora pou den exo lefta pernw 5-10 ti mera kai den mou ti lene kan 3erei kanenas to logo ta perno giati exo psixologika kai me boh9ane poly paranoma fusika ta agorazo 2 euro to 1 ekane tora to kanan 1 euro stin thessaloniki den mo ti lene trelenome na peso sta ardan akiniton h hipnostedon :( nomiza oti me ta narkwtika eiphrxan sunais9hmata apo gkomenes perno sinexia lefta bgenw me poles dn mu lene kati an kai pino k mpafo k ta panta genika megalosa xoris mana giauto epesa an kai goustaro trela zw me ti giagia tin aderfi mou kai ton patera mou prwin zakias dn mou leei tipota tou gnwrisa kai mia kopela ola ok me to spiti mono pou malono me tin giagia mou gia lefta ola sto mualo eine tremo merikes fores xoris logo ekei pou exi ba9mous zesths ego anti na idroso kruono apo mesa mou giati to pa9eno auto; lete oti eimai e3artimenos ama den pxio 7 meres tipota 9a nioso pono; sorry gia greeklish brm na metafraso :) gennimenos na katastrafo :( ti gnwmh exete gia thn autoktonia?