ένα από τα μέλη μας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.βρίσκεται στην ενταντική και είναι σε κώμα.ελπίζω να συνέλθει γρήγορα γιατί είναι ένα από τα αξιλόγα που έχω γνωρίσει.
Printable View
ένα από τα μέλη μας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.βρίσκεται στην ενταντική και είναι σε κώμα.ελπίζω να συνέλθει γρήγορα γιατί είναι ένα από τα αξιλόγα που έχω γνωρίσει.
απο εδω το μονο που μπορει να πει κανεις, ειναι ευχες να γινει γρηγορα καλα και να ερθει συντομα ξανα κοντα μας.
Δεν ξερω αν παρερμηνευω κανενα, αλλα να του μεταφερεις την αγαπη ολου του site....
Δύναμη, ελπίδα και τύχη εύχομαι, να πάνε όλα καλά.
αρκτος,υπάρχει καποιο νεοτερο σχετικα με το ατομο που ανεφερες?ειναι καλυτερα?
ευτυχώς ναι.βγήκε από την εντατική, αλλά νοσηλεύεται ακόμη.δεν ήμουν κι εγώ καλά γιατί όταν το έμαθα, κάποια στιγμή πήρα πολλά χάπια, αλλά όχι τόσο ισχυρά.αλλά είναι καλά το αστέρι μου...
ναι.
περαστικα του....ολοψυχα κ αν χριαστει κατι εμεισ ημαστε εδω...
...περαστικά και από μένα.
Εύχομαι με μιά αγαπημένη φράση: η δύναμη ας είναι όλο και πιο κεντρομόλος.
περαστικα στο παιδι και καλη δυναμη απο δω και μπρος...
πιστευω οτι πλεον ολα θα πανε μια χαρα.
:)
Αυτά διαβάζω και ανατριχιάζω....Φυσικά εύχομαι τα καλύτερα.....
και εγω εχω σκεφτει την αυτοκτονια αρκετες φορες...ειμαι δειλος ομως και δεν ξερω εαν θα μπορεσω με εναν επιπονο τροπο να θεσω τερμα στην ζωη μου...βεβαια μπορει να ωριμασει το θεμα μεσα μου και καποια στιγμη να γινει
Δειλός είσαι και μόνο που σκέφτεσαι να αυτοκτονήσεις.Life is out there.Don\'t be afraid and taste itQuote:
Originally posted by pagwmenos
και εγω εχω σκεφτει την αυτοκτονια αρκετες φορες...ειμαι δειλος ομως και δεν ξερω εαν θα μπορεσω με εναν επιπονο τροπο να θεσω τερμα στην ζωη μου...βεβαια μπορει να ωριμασει το θεμα μεσα μου και καποια στιγμη να γινει
Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλή και η ανωριμότητα...Αν διαβάσεις τις αρχικές σελίδες της κοινότητας θα δεις μία συμβουλή όπως \"Αν πιστεύετε πως η ζωή σας δεν έχει πια αξία επισκεφτείτε κάποιον ειδικό\"...Ελπίζουμε να μας μείνεις εν ζωή έτσι;;;Quote:
den exei na kanei me dilia...exei na kanei me pono...Quote:
Originally posted by La_ViTa
Δειλός είσαι και μόνο που σκέφτεσαι να αυτοκτονήσεις.Life is out there.Don\'t be afraid and taste itQuote:
κι εγω το εχω σκευτει και οχι μονο σκεφτει...
και δεν ηταν επειδη φοβομουν να ζησω...ηταν επειδη ηθελα να ζησω...ηθελα να θελω να ζησω...αλλα το μονο που μου συνεβαινε ηταν να κλαιω 20 ωρεσ την ημερα...να μην μπορω να σηκωθω καν απο το κρεβατι..να χασω 7 κιλα μεσα σε μια εβδομαδα... ...και να νιωθω ο πιο μονοσ και αχριστοσ ανθρωποσ του κοσμου...ηθελα να παιθανω επειδη δεν υπηρχε κανενασ να μου πει η να μου δειξει \"μην πεθανεισ γιατι εχει σημασια για μενα που ζεισ\"....
δεν ειναι λοιπον θεμα διλειασ...και σε παρακαλω να μην το ξαναπεισ...