Chat rooms, μοναξιά και ματαίωση
Καλησπέρα παιδιά,
Παρακινήθηκα να γράψω βλέποντας το μηνυμα ενός παιδιού που εξέφραζε την ανάγκη του να γνωριστεί καλύτερα με άλλους συμπάσχοντες απ το φόρουμ αυτό. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Με την ευκαιρία να πω κι εγώ το δικό μου μεγάλο παράπονο..
Η έντονη μοναξιά κι η ανάγκη για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων με έχει στείλει εδώ και 4 περίπου χρόνια στα chat rooms. Ειλικρινά έμπαινα με την ελπίδα να συναντήσω ανθρώπους συνεσταλμένους, με ευγένεια και κατανόηση και με διάθεση για βαθιά επικοινωνία. Αντ αυτού όμως συναντούσα διαρκώς χυδαίους, ανώμαλους, και ελεεινούς τύπους που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κανουν cyber sex ή όποια άλλη ανωμαλία διαδικτυακά ή απο κοντά. Στην καλύτερη περίπτωση συναντούσα άτομα που έμπαιναν απλώς για να σπάσουν πλάκα ή να σκοτώσουν την ώρα τους με την ανάλογη διάθεση βέβαια. Εχω σπαταλήσει χιλιάδες ώρες μπαίνοντας σ αυτά τα δωμάτια και περιμένοντας με υπομονή κι επιμονή να γνωρίσω τον άνθρωπο εκείνο που θα αποτελούσε την εξαίρεση μέσα σ αυτόν το βούρκο και που θα μαλάκωνε τη μοναξιά μου. Μάταια όμως..Αποτελεσμα μηδέν..Αισθάνομαι σχεδόν κακοποιημένη λεκτικά και ψυχολογικά μέσα απο εκεί..
Αντιθέτως πίσω απ αυτό το φόρουμ ανακάλυψα ότι κρύβονται άτομα που αν μη τι άλλο γνωρίζουν τι θα πει μοναξιά , πόνος και απουσία κατανόησης από τον περίγυρο. Άτομα συνειδητοποιημένα και ευαισθητοποιημένα. Και με κατανόηση για τον πόνο του άλλου, μιας και έχουν βιώσει παρόμοια..Έτσι θα πρότεινα σε όποιον-α απο εδώ ενδιαφέρεται για μια πιο στενή και εις βάθος επικοινωνία να επικοινωνήσει μαζί μου. Το skype μου είναι [email protected]. Θα χαρώ πολύ να δημιουργήσω μια καινούργια γνωριμία ή φιλία με άτομα που μπορούν να με νιώσουν..
Σας ευχαριστώ