Ποτε θεωρειται ενα ατομο εξαρτημενο απο χασις? Γινεται να το κοψει καποιος που εκανε 10 τσιγαρα τη μερα?
Printable View
Ποτε θεωρειται ενα ατομο εξαρτημενο απο χασις? Γινεται να το κοψει καποιος που εκανε 10 τσιγαρα τη μερα?
αντε παλι απο την αρχη αυτη η συζιτηση...το ποτε ειναι εξαρτημενος μπορει να το κρινει καποιος κοντινος του ανθρωπος.ειναι καθαρα στον καθενα αμα μπορει να το κοψει.παντος γινετε
Εμένα αυτό που μου ρχετε στο μυαλό τώρα είναι ότι η εξάρτηση έχει να κάνει αρκετά με την συχνότητα που κάνει κάποιος χρήση και την δυσκολία του να πει ΟΧΙ όταν το χει συνεχώς μπροστά του, όπως επίσης και να το κόψει ή να το ελαττώσει σε μεγάλο βαθμό απ την μια στιγμή στην άλλη!
Επίσης θεωρώ ότι είναι σημαντικό να γνωρίζει μέσα του κάποιος τον πραγματικό λόγο για τον οποίον του βγήκε η βαθύτερη ανάγκη για να κάνει χασίς ή οποιαδήποτε άλλη ουσία!
έχω ακούσει και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.. που το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν κάποιοι με τους γονείς τους.. απλά το κοίμιζαν μέσα τους, απλά κάνοντας χρήση χασίς.. κ στην πορεία αφού το πρόβλημα έμενε άλυτο μέσα τους.. απλά έκανε το ξέσπασμα του!
ίσως να βιώσε κ ο δικός σου κάτι παρόμοιο.. οπότε θα χει πιεστεί αρκετά μέσα του!