Φοβος ανακοπής κ.α - Εσείς πως αντέχετε;;
Καλημέρα σας..
Πηρα το θάρρος να γράψω γιατί για άλλη μία νύχτα δυσκολεύομαι να κοιμηθώ..
Καταρχάς να πω οτι υποφερω απο κρίσεις πανικού πολλά χρόνια...μια σταματανε μία εμφανίζονται πάλι. Τωρα μαλλον πάλι είναι η ώρα τους.
Επίσης ανέκαθεν είχα φοβίες για τις αρρώστιες , και φυσικά κάθε μέρα πιστεύω ότι μπορεί να έχω και κάτι διαφορετικό.
Το κύριο πρόβλημα-φόβος μου είναι μη σταματήσει η καρδιά μου, ή και μην έχω κάτι σοβαρο στα γαστρεντερολογικά μου. Εχω φυσικά προβλημα με το έντερο λόγω άγχους..([πριν απο πολλά χρόνια είχα κάνει υπέρηχο) και συνεχώς με απασχολεί αυτό και η καρδιά μου,με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω τίποτα ξέγνοιαστα και όλη μέρα να με απασχολουν αυτά.
Ξέρω πως δε γράφω κάτι διαφορετικό απο τους υπόλοιπους εδω μέσα...αλλα όπως και νάχει, όσα κιαν διαβάσεις, όταν κάτι συμβαίνει σε σενα νομίζεις ότι ειναι το χειρότερο όλων.
Εδω να προσθέσω την ηλικία μου (31) , και ότι ο πατέρας μου είναι στη λίστα με τους καλύτερους ψυχολόγους-ψυχοθεραπευτές και η μητριά μου μία απο τις πιο διακεκριμένες παθολόγους.
Ξέρω τι συμβαίνει, έχω τον εναν να μου εξηγεί απο ψυχολογικής πλευράς, εχω την άλλη να με εξεταζει όλη την ώρα, αλλα εγώ εκει, κολλημένη. Δεν έχω κάνει καρδιολογικές εξετάσεις και φοβάμαι να πάω, παρόλο που η παθολόγος μου λέει κάθε φορά που μεξετάζει ότι δεν χρειάζεται, το ίδιο για το έντερο.
Και όμως το άγχος είναι ανυποχώρητο, κάθε βραδυ πετάγομαι ιδρωμένη απο το κρεβάτι,και πιανω τους σφυγμους της καρδιας. Μενω μονη και ξερω οτι αν γινει κατι δεν θα εχω βοηθεια.
Τωρα τι να πω.....ότι γράψετε σίγουρα καλό θα μου κάνει..
Ελπιζω να μη κουρασα..