Καλησπέρα και από εμένα!
Είμαι 30 ετών και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάντα άγχος και φοβίες. Από μικρή ανήσυχουσα μήπως πάθω κάτι και έτρεχα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο με πόνους σε στομάχι και στήθος. Τον τελευταίο χρόνο έχω κάνει αρκετές αλλαγές στη ζωή μου, πράγμα το οποίο μου δημιουργούσε ένα γενικευμένο άγχος. Ανά κάποια διαστήματα πάθαινα μίνι κρίσεις πανικού τις οποίες σωματοποιουσα χωρίς να καταλαβαίνω ότι προέρχονταν από άγχος. Μετά από μια βαρβάτη κρίση πριν από 3 μήνες, όπου πήγα στο νοσοκομείο με δύσπνοια και πόνους, πλέον έχουν γίνει πολύ συχνό φαινόμενο και μου δυσκολεύουν απίστευτα την ομαλή ζωή και τις δραστηριότητες. Ακόμη και όταν όλα ειναι καλά, παθαίνω πανικό στη σκέψη ότι μπορεί να πάθω πανικό. Οι φοβίες μου έχουν φτάσει ταβάνι, φοβάμαι σχεδόν τα πάντα. Δεν θέλω να μένω μόνη μου και έχω πολύ κακές σκέψεις. Τρέμω το αεροπλάνο, το οποίο πάντα λάτρευα. Νομίζω ότι θα χάσω τον έλεγχο, ότι θα τρελαθω, ότι δεν με ελέγχω. Αγχώνομαι μέχρι και για το τι ώρα θα φάω! Παίρνω που και που κάποια φυτικά ηρεμιστικά τα οποία με βοηθούν στιγμιαία. Να σημείωσω ότι γενικά πιστεύω ότι είμαι ένα θετικό άτομο, με πολλούς φίλους και ενδιαφέροντα... Σε στιγμές που τα σκέφτομαι λογικά, κατανοώ ότι δεν υπάρχει λόγος να παραλύω έτσι. Αλλά την ώρα του πανικού δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο.
Ειναι κάτι που πιστεύετε ότι έρχεται και φεύγει και μπορούμε να το ελέγξουμε με το μυαλό μας, εάν απλά το αποδεχτούμε σαν κομμάτι της προσωπικότητας μας; Σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα στο φόρουμ!