Προβληματισμός και πολύ άγχος για τον στρατό...
Καλησπέρα σας. Πριν μερικούς μήνες ξεπέρασα την συγκεκριμένη φοβία και το άγχος ( http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BC%CE%B1%CE%B9 ) και εκτός από αυτό, έχασα 35 ολόκληρα κιλά. Αφού ησύχασα για λίγους μήνες και μετά από 2 χρόνια αναβολής στο στρατό για ψυχολογικούς λόγους (Δ/χη προσαρμογής με αγχώδη στοιχεία επί εδάφους οικογενειακών και κοινωνικών προβλημάτων) ξανά ήρθε πάλι το κ&*όχαρτο σε μια δύσκολη φάση (οικονομικά) της ζωής μου. Εδώ και λίγους μήνες βγάζω μερικά μεροκάματα για να συντηρώ την οικογενεια μου (άλλα 3 ανήλικα αδέρφια) αφού ο πατέρας μου δεν ενδιαφέρεται και δεν μιλάμε χρόνια τώρα. Η μάνα μου είναι άνεργη και συντηρούμαστε μόνο με το επίδομα τέκνων που παίρνει κάθε 3μηνο και μερικά μεροκάματα που βγάζω εγώ σε ότιδήποτε δουλειά τύχει να βρώ-πάω. Αποφάσισα να ζητήσω Ι5 με το "έτσι θέλω" γιατί αλλιώς θα απειλήσω με αυτοκτονία. Μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να με κρατήσουν αγχώνομαι φρικτά και θέλω να πάθω κάτι κακό για να το αποφύγω. Από τη μέρα που μου ήρθε το χαρτί αγχώνομαι τρελά, έχω ταχυπαλμίες αλλά όχι πόνους ακόμα.
Λόγω της κατάστασης και λόγω των οικονομικών που είναι χάλια (με ρεύμα ανεξόφλητο στα 1600ε) δεν θέλω να υπηρετήσω όσο και αν το υποσχέθηκα στους γιατρούς όταν πήρα την τελευταία αναβολή (εχω πάρει 2 χρ. για ψυχ. λόγους και μία 3μηνη για κοινονικούς για την ακρίβεια καθώς υπήρχε και ανυποταξία που διεκόπη). Έχω τρελαθεί παιδιά. Επίσης παίρνω φαρμακευτική αγωγή για αρτ. πίεση που ανεβαίνει με το άγχος. Υπάρχει περίπτωση να με κρατήσουν μέσα με το ζόρι;