Αποπραγματοποιήση .. ξεπερνιέται;;
Καλησπέρα παιδιά!!Εδώ και καιρό υποφέρω απο μια αίσθηση αποπραγματοποιήσης η οποία έχει εξάρσεις και υφέσεις.Άλλοτε αισθάνομαι καλά και άλλες φορές είναι σαν να έχει πέσει ένα αόρατο πέπλο το οποίο με εμποδίζει να δω καθαρά και με ζωντάνια τον κόσμο.Όλα ξεκίνησαν πριν απο ένα χρόνο με κρίσεις πανικού ύστερα απο μια περίοδο όπου είχα βιώσει πολλά άσχημα και δυσάρεστα γεγονότα και μου έσκασε όλο αυτό.Μερικές φορές το αγνοοώ αλλά μου στερεί πολλά συναισθήματα .Στην αρχή είχα κυρίως παράλογες σκέψεις οτι μπορώ να κάνω κακό σε δικούς μου ανθρώπους η το αντίθετο,συμπτώματα που ταιριάζουν κυρίως στο προφίλ της ιδψ αλλά αυτά γρήγορα εξασθένησαν.Εκείνο που δεν λέει να φύγει με τίποτα είναι αυτή η αίσθηση του μη πραγματικού και ο τρόμος που προκαλεί!Πήγα σε γιατρό ο οποίος δεν με βοήθησε και ιδιαίτερα..μου είπε οτι είναι ιδψ με αλλά εγώ βιώνω κυρίως αυτή τη συνεχή δυσάρεστη αίσθηση.. και μου έδωσε βαλεριάνες οι οποίες και αυτές δεν βοηθούν πολύ απλά με ηρεμούν λίγο..Υπάρχει κάποιος που να έχει βιώσει την αποπραγματοποιήση; Και αν ναι ξεπερνιέται ποτέ χωρίς φάρμακα; η μένεις για πάντα κολλημένος στο στάδιο μεταξύ πραγματικού και μη πραγματικού;; (στο κεφάλι σου πάντα) :confused: Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! :)