...................................
Printable View
...................................
... μια ζέστη μια κρύο και δεν ξέρω και εγώ πώς να τον αντιμετωπίσω πλεόν...... κάνω υπομονή...
Σαν την Ρειτσελ με τον Ρος :P
Tωρα για ενα διαστημα δεν θα τον καλεσεις εσυ πρωτη. Ποτε τελειωνει αυτος απο αγγλια?
...........................
Mεχρι τοτε δε θα τον καλεσεις. Εαν μπεις φβ ή σκαιπ και ειναι κι αυτος μεσα, δε θα του στειλεις. Αν σου μιλησει αυτος απαντας νορμαλ. Σε μια βδομαδα λοιπον τελειωνει το εμποδιο της αποστασης, οποτε παει αυτος ο σκοπελος.
:confused:
:confused:
Ωραια, η αποσταση τελειωνει τωρα, μια βδομαδα εμεινε. Το ιδιο και τα διαβασματα. Εκεινο που πρεπει να κανεις ειναι να προωθησεις μια εικονα οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα κ να περιμενεις. Θα προσεχεις λοιπον τι βαζεις στο φβ και ουτε ολη μερα θα σαι στο σκαιπ μηπως σου μιλησει.
σωστά αυτό κάνω απλά όταν το συζητάς νιώθεις καλύτερα και επίσης ακους και άλλες απόψεις γύρω απο το θέμα.. χχ
Με φιλους συζητα το. Στο σπιτι σου πεσε κατω στα πατωματα. Μην παρει χαμπαρι ο ιδιος ομως καποια τετοια εικονα. Και αν υπαρχουν φιλοι που μιλανε κ μ αυτον, πρεπει να πουνε οτι εισαι μια χαρα. Με τον ιδιο οσο κ να μιλησεις δε θα βγαλεις ακρη. Δεν αλλαζουν οι ανθρωποι με το διαλογο.
Θα το αντιστρεψεις το κλιμα, απλα οχι με τον κλασσικο τροπο, με το μπουρου μπουρου δηλ και ανακυκλωση στα ιδια. Λαμψε τωρα δια της απουσιας σου και αν εχεις καποιο νεο γραψε τις εξελιξεις. Ή ακομα και τι σκεπτεσαι κ θα το δουμε το θεμα. Προσπαθησε να μην καλεσεις εσυ πρωτη. Κ οταν ξαναγινει επικοινωνια θα σου πω τι μπορεις να πεις να τον κουφανεις!
Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω ενα ξερω, οταν ζητανε "χρονο", χρυσωνουν το χαπι του χωρισμου.