Ψύχωση με συγκεκριμένο θόρυβο που κοντεύει να με τρελάνει!
Πριν λίγο καιρό πήρα ένα ψυγείο με πολύ δυνατό και ενοχλητικό θόρυβο. Για ένα μήνα δεν μπορούσα να ηρεμίσω το άκουγα συνέχεια. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ χρησιμοποιούσα ωτοασπίδες, μαξιλάρια στα αυτιά! Δεν πήγαινε άλλο και τελικά το επέστρεψα και πήρα ένα άλλο πολύ πιο αθόρυβο!
Το πρόβλημα όμως παραμένει, μου έχει γίνει κάτι σαν ψύχωση, προσπαθώ να ακούσω τον θόρυβό του σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας και κάθε φορά που περνάω απο δίπλα βάζω το αυτί μου να δω αν ακούγεται. Το βράδυ κοιμάμαι και ξυπνάω ενδιάμεσα, σηκώνω το κεφάλι απο το μαξιλάρι και μέσα στην απόλυτη ησυχία προσπαθώ να ακούσω τον θόρυβο, όπου τον ακούω και τρελαίνομαι! Σίγουρα δεν είναι τόσο ενοχλητικός αλλά δε ξέρω τι έχω πάθει. Το σκέφτομαι όλη μέρα, προσπαθώ να έχω την τηλεόραση στο τέρμα, να ακούω μουσική, να ανοίγω απορροφητήρα για να μην το ακούω ούτε στο ελάχιστο. Ακούγεται μόνο σε συνθήκες ησυχίας όταν είναι όλα σβηστά, οι επισκέπτες δεν ακούνε τίποτα.
Δεν είναι ο θόρυβος καθεαυτού που με ενοχλεί αλλά το γεγονός ότι μπορεί να προέρχεται έστω και λίγο απο τη συσκευή με τρελαίνει!
Τις προάλλες άκουγα δυνατό βουητό και άρχισα να τρελαίνομαι, νόμιζα ήταν αυτό και άρχισα να σφίγγω τα δόντια μου απο τα νεύρα, μόλις διαπίστωσα πως το βουητό και το τρίξιμο προερχόταν απο την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού του απο κάτω κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Αυτό θέλω να πω, δεν με ενοχλούν τα φορτηγά και η κίνηση του δρόμου, δεν με ενοχλεί ο θόρυβος του κλιματιστικού, παρα μόνο ο θόρυβος έστω και ο ελάχιστος που μπορεί να κάνει το ψυγείο.
Δεν αντέχω άλλο, έχω χάσει τη διάθεσή μου για τα πάντα, ούτε δουλειές κάνω σπίτι, αποφεύω να βρίσκομαι κοντά στη κουζίνα. ΠΟτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Είναι που την είχα πατήσει με ελαττωματικό και τώρα μου έγινε φοβία;
Ακόμη και τώρα που σας μιλάω, μπορεί να ακούγεται απειροελάχιστα αλλά το αυτί μου προσπαθεί με κάθε τρόπο να ακούσει τον ήχο και αγνοεί όλους τους υπόλοιπους. Έχω ανοίξει τη μπαλκονόπορτα να ακούγεται ο θόρυβος του δρόμου.
Λέτε να το ξεπεράσω με τον καιρό; ΝΑ πάω σε κάποιον ειδικό πιστεύετε θα βοηθηθώ; Ευχαριστώ!