Γιατι να γινουν ετσι τα πραγματα??
Καλημερα..θελω να σας πω το προβλημα μου...εδω και λιγα χρονια εχω μια κολλητη φιλη...απο μικρη μου αρεσαν και τα 2 φυλα εξισου...μπαι δηλαδη. Ετυχε οσους γνωρισα ως τωρα και ερωτευτηκα να ειναι ανδρες. Ομως, πριν λιγους μηνες αρχισα να νιωθω πραγματα για την κολλητη μου, με την οποια κανω παρεα εδω και 2,5 χρονια περιπου... κατα τη διαρκεια της φιλιας μας, δεν την ειχα δει ποτε ερωτικα, ουτε και καμια αλλη κοπελα, παντα κοιτουσα ανδρες και μονο στο γυμνασιο μου ειχαν αρεσει καποιες κοπελες και στο λυκειο αλλα πολυ επιφανειακα. ομως, πριν λιγους μηνες ηρθαμε πιο κοντα, και αλλαξε κατι μεσα μου. νομιζω οτι την ερωτευτηκα. αφορμη ηταν κυριως οτι μου ελεγε για διαφορες κοπελες τι ομορφες που ειναι. ποσο τις συμπαθει κ αλλα τετοια και αρχικα υποψιαστηκα μηπως ειναι λεσβια...της αρεσανε ανδρες ανα καιρους αλλα δεν εκανε ποτε κατι...δε φαινοταν καθολου, απλως μου πηγε το μυαλο και απο τοτε αρχισα να τη βλεπω αλλιως. τελος παντων, πριν λιγους μηνες εφερα εγω στην παρεα μια κοπελα απο τη δουλεια την οποια συμπαθω πολυ και μιλαω...η κολλητη μου τη συμπαθησε παρα πολυ...θα ελεγα υπερβολικα πολυ...ελεγε συνεχεια φερε κ την ταδε κλπ. καποια στιγμη επειδη ηταν τοσο εμφανες οτι της αρεσε, της ειπα για πλακα, μηπως τη γουσταρεις? κ μου ειπε με προσβαλλει αυτο που λες κ τετοια. τις επομενες μερες, ηρθε και μου εξομολογηθηκε οτι της αρεσουν και οι γυναικες. εγω παγωσα αλλα δεν ειπα κατι. τη στηριξα και της ειπα οτι μπορει να ειναι περαστικο, και ακομη και αν δεν ειναι, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας μπορει να βρεις καποια που σ αρεσει. δεν ανεφερα την νεα μας φιλη, γιατι φοβηθηκα οτι θα της την επεφτε -βλακεια μου το ξερω- και μετα η κοπελα θα ενιωθε περιεργα. συν οτι ζηλευα τρομερα...της ειπα τις επομενες μερες οτι κ μενα μου αρεσουν και τα 2...στην αρχη γελασε και μου ειπε αν της κανω πλακα .,..και ειπα οχι...σκεφτηκα τοτε να της εξομολογηθω τι νιωθω...και κει εγινε το σωσε...οχι απλα εκνευριστηκε αλλα μου ειπε οτι ειμαστε φιλες και οι φιλες ειναι για παντα φιλες οχι γκομενες...επισης σε μια κοινη μας φιλη που τη ρωτησε γιατι δεν της αρεσω ειπε οτι δεν ειμαι ο τυπος της και δε θελει να παει μαζι μου...της το ειπε εμπιστευτικα...κ οτι της αρεσει η νεα μας φιλη...αλλα να μην το πει σε μενα, γιατι θα πληγωθω...φυσικα η φιλη μου μου το ειπε και πληγωθηκα παρα πολυ...δεν ξερω πώς να το χειριστω...απο τη μια μου λειπει η παλια μου κολλητη, η φιλια μας και τωρα εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας...δεν ξερω αν τη θελω οντως ερωτικα, το μονο που ξερω ειναι οτι εκανα μαλακια που εξομολογηθηκα τα συναισθηματα μου...γιατι δεν ξερω αν ισχυουν καν ή ηταν ψευδιασθηση...και τωρα εχουν παγωσει οι σχεσεις μας...αλλα εγω θελω να εχω τη σχεση που ειχα πριν...οχι ερωτικη...φιλικη...αλλα πώς να της αποδειξω οτι δεν τη θελω πια ερωτικα?