Υπαρχει ερωτας στις μερες μας?
Καλησπερα συμφορουμιτες... ή καλημερα μιας και η ωρα που γραφω ειναι λιγο περασμενη... καθομαι ακουω μουσικη,κανω το τσιγαρακι μου και σκεφτομαι διαφορα.. Ανοιξα αυτο το θεμα και για να λυσω δικες μου απορειες και για περαιτερω συζητηση ισως για οποιον ενδιαφερεται... Για να μπω κατευθειαν στο θεμα , θελω να εκφρασω την απορεια που φαινεται και στο τιτλο? σιγουρα υπαρχει πραγματικος ερωτας αλλα τον συνανταμε? ειμαι μονο 20 στα 21 αλλα ωρες ωρες νομιζω οτι θα ταιριαζα πολυ καλυτερα σε μια εποχη παλιοτερη,πιο ρομαντικη... δεν εχω ερωτευτει ποτε και το θελω οσο τιποτα εινια η αληθεια... θελω να πω οτι δεν εχει γινει αυτο ειτε με τη πρωτη ματια ειτε μεσα απο μια φιλικη αρχικα σχεση η οποια να εξελιχθηκε σε αμοιβαια ελξη... ειχα σχεσεις αλλα ολες ξεκιναγαν με ενα "αντε ας προσπαθησω με τη ταδε κοπελα και που ξερεις μπορει να ταιριαξουμε" ή μαθαινα οτι αρεσα σε καποια και σκεφτομουνα "γιατι οχι?" ολα πηγαν καλα τελικα και δε μετανιωσα για καμια σχεση μου.. αυτο υπαρχει πολυ...και ναι εχω ερωτευτει κοπελες που ημουν μαζι τους για καιρο.. Το ερωτημα μου εχει να κανει με το "σκαλωμα" αν θελετε που παθαινει καποιος οταν βλεπει καποιον που του κανει κλικ... δε το εχω νιωσει ποτε... να θελω να μαι με καποια συνεχεια πριν καν μπουμε σε μια σχεση,να ειναι αμοιβαιο, να τη κυνηγησω επειδη το γουσταρω πολυ και οχι να αρχιζω να νιωθω πραγματα μετα απο καμποσους μηνες σχεσης.. υπαρχει αυτο ή το βλεπουμε μονο στις ταινιες? ειναι σημειο των καιρων? ολοι λιγο πολυ κλεινομαστε στον εαυτο μας πλεον και δεν αφηνουμε τα συναισθηματα μας απο φοβο ισως... δε ξερω αν υπαρχει απαντηση για μενα συγκεκριμενα...απλα ηθελα να κανω αυτη τη συζητηση... το οτι μαθαινουμε οτι σε καποιον αρεσουμε και τοτε σκεφτομαστε "ναι και μενα μου αρεσει, ας το προσπαθησω" σας λεει κατι? θελω να πω πως ολα ξεκινανε λιγο πεζα κι οχι με ενα αμοιβαιο βλεμα,καποιο σκιρτημα για παραδειγμα... δεν υπαρχει αυτη η μαγεια που θα επρεπε ισως... ειμαι αρκετο καιρο μονος μου για αυτο το λογο... γιατι ειχα ευκαιριες να κανω σχεση αλλα δεν ενιωθα απολυτως τιποτα... ισως εκανα λαθος που δεν εδωσα την ευκαιρια στη κοπελα που εμφανιστηκε τοτε,για να τη γνωρισω και να δω πως θα παει... αλλα ως ποτε θα ειναι ετσι? δε θελω να συμβιβαστω,θελω να νιωσω... να νιωσω και να κυνηγησω την εκαστοτε κοπελα που θα μου κανει το κλικ.. υπαρχει αυτο ή ζηταμε πολλα τελοσπαντων? οι ανθρωποι μοιαζουν απομακροι και ισως αυτο να φταιει...