Αγχος - Φοβία πριν το στρατό
Είμαι 32 ετών, έχω ήδη λαβει 2 ετήσιες αναβολές, μία μέσα από το Ναυτικό (που μου προκάλεσε πρόβλημα εξ'αρχής) και μια μετά.
Ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ την Δευτέρα, δεν ξέρω τι να κάνω, έχω χάσει τον ύπνο μου, είμαι νευρικός, ευρέθιστος, έχω τάσεις φυγής, δεν έχω όρεξη για τίποτα, έχω πόνους στη καρδιά και την πλάτη και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να επιστρέψω πίσω.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμαι να πάω, φοβάμαι να μην πάω.
Πήγα ξανα σε ένα "ειδικό" χθες το απόγευμα και το μόνο που μου είπε είναι ότι έχω φοβίες από τους γονείς μου! Δεν με βοήθησε καθόλου. Για την ακρίβεια πλέον είμαι ράκος.
Λυπάμαι πολύ για την ζωή που μου δόθηκε. Δεν έχει νόημα πια. Δεν υπάρχει μέλλον για μένα. Ζω σε μια κοινωνία που κανείς δεν με καταλαβαίνει, κανείς δεν με εμπιστεύεται, κανείς δεν νοιάζεται για μένα. Δεν έχω νιώσει αγάπη από κανένα.
Και οι γονείς ακόμα δεν με καταλαβαίνουν. Δεν με υποστηρίζουν. Φοβούνται ακόμα περισσότερο το στρατό και το κράτος.
Έχω ζήσει 32 χρόνια μόνος, ολομόναχος. Δεν έχει σημασία τίποτα πια. Πλέον 2-3 μέρες έμειναν.
Την Δευτέρα όλα θα έχουν τελειώσει.
---------------
Αργησα πολύ να σας γράψω ενω σας παρακολουθούσα τους τελευταίους 3 μήνες. Συγχωρέστε με γιαυτό. Απλά είχα "ξεχάσει" τις δυσάρεστες σκέψεις μου και προσπαθούσα να ζήσω στην λήθη. Το τελευταίο μήνα όλα άλλαξαν, και κατέληξα σε αυτό το σημείο.
Σας παρακαλώ μόνο μην με ξεχάσετε!