καλησπερα!!! ειμαι κοπελα 25 χρονων!! εδω κ 3 χρονια περνω cipralex επειδη παθαινα κρισεις πανικου, αγοραφοβια κ συμφωνα με τον ψυχιατρο ειχα αγχωτικη διαταραχη! τα χαπια με βοηθησαν παρα πολυ τοσο καιρο που τα περνω αλλα εχω εδω κ ενα μηνα νιωθω πολυ περιεργα!!! Νιωθω πως εχω βαρεθει τα παντα...θα βγω εξω αλλα δεν διασκεδαζω πια, νιωθω τις πιο πολλες ωρες της ημερας θλιμενη χωρις λογο!!! τη δουλεια μου την εχω κ λογο οικογενειακης επιχειρησης αν θελω να λεψω μπορω, γενικα χρηματα να κινηθω εχω, με τον φιλο μου τα παμε μια χαρα, με την οικογενεια μου επισης καλα, δεν μου λειπει κατι , δεν με απασχολει- αγχωνει κατι εκτοσ του οτι νιωθω ενα κενο πραγμα! παντα ημουν χαρουμενη ενεργητικη κ πειραζα ολο τον κοσμο κ δεν μπορω να καταλαβω τι εχω παθει! η πλακα ειναι πως ημουν κ διακοπες μηπως μου φυγει ολο αυτο που νιωθω και παλι τα ιδια! θελω να ζητησω συγνωμη απο αυτους που διαβαζουν αυτο το κειμενο κ εχουν χιλια δυο πραγματικα προβληματα κ εγω κλαιγομαι χωρις λογο αλλα πραγματικα δεν νιωθω καθολου καλα, θελω να νιωσω ζωντανη!!!