Καλησπερα στην παρεα.
Τον Φεβρουαριο που μας περασε ειχα γνωρισει μια κοπελα, φιλη μιας πολυ καλης μου φιλης, οπου με ειχε δειξει η φιλη στο fb και της ειχα αρεσει. Ειχαμε βγει τοτε εγω, ενας φιλος μου, η φιλη που εκανε το κονε, αυτη και μια φιλη της. Να μην τα πολυλογω τελικα δεν εγινε τιποτα με αυτην την κοπελα, βγηκαμε και μονοι μας αλλα δεν εκατσε φαση.
Η φιλη της ομως απ το λιγο που ειχαμε μιλησει εκεινο το βραδυ (η φιλη της φιλης της φιλης μου δλδ), πολυ καλη κοπελα, την ειχα συμπαθησει αρκετα και πολυ ωραια, τοτε τραβιωταν και με εναν τυπο, μου ειπε εκει λιγο τον πονο της κλπ. Ειναι σχετικα κλειστος χαρακτηρας, αλλα απ οταν αρχισα και της μιλησα το βραδυ, σιγα σιγα ανοιχτηκε. Τοτε δεν την ειχα δει καθολου πονηρα, γιατι εμενα στοχος μου ηταν η αλλη που δεν εκατσε η φαση. Εκτοτε εγιναν τα αιτηματα φιλιας στο fb και μεχρι σημερα κανουμε ο ενας στον αλλο like, κανα σχολιο σε φωτο, τραγουδια κλπ.
Τωρα τελευταια (απ τα μεσα του καλοκαιριου για την ακριβεια) εχω αρχησει και την βλεπω με αλλα ματια, ξερω οτι δεν ειναι σωστο γιατι ειναι φιλη με την αλλη που δεν εκατσε φαση. Και σκεφτομαι πως αν κανω καποια κινηση ε θα με περασει για πολυ βλ@κ@. Το ξερω οτι δεν πρεπει να κανω τιποτα και να κατσω στα αυγα μου, αλλα και παλι αν δεν προσπαθησεις δεν ξερεις ποτε πως θα τα φερει η ζωη.
Τωρα επειδη ειμαι και λιγο της μοιρας, θεωρω πως ισως και να την συναντησω καποια μερα τυχαια στον δρομο, και να παμε για ενα καφεδακι και να γνωριστουμε καλυτερα και που ξερεις....
Αλλα αν δεν την προκαλεσεις και λιγο την τυχη σου ρε παιδι μου, ε πως θα γινει.
Το θεμα το ανοιγω γιατι οσοι πιστευετε πως καλο θα ηταν να την πλησιασω να μου πειτε καπως να τα φερω ετσι τα πραγματα να την καταφερω να βγουμε χωρις να παει στο "πονυρο" εξ αρχης το μυαλο της, και σιγα σιγα με την μια φορα, δυο τρεις οσες βρεθουμε απο κοντα να καταλαβω αν γινετε να προχωρησει το θεμα. Σημειωση δεν εχω ουτε αριθμο, ουτε τπτ, μονο fb, ισως μπορεσω να βρω αριθμο απο την πολυ καλη μου φιλη που ειχε κανονισει την εξοδο τοτε.
Ή οσοι πιστευετε πως πρεπει να κατσω στ αυγα μου, πειτε το.
Αυτα, Ευχαριστω για τον χρονο σας!!