Γεια σας! Ειχα ανοιξει παλαιοτερα θεμα στις φοβιες και το αγχος αλλα τωρα σκεφτηκα να
γραψω για ερωτικο θεμα στο περιπου..! Δν ξερω γιατι το γραφω αυτο το θεμα, δεν ξερω τι
θα αλλαξει, απλα ισως να παρω καποιες γνωμες απο καποιους που εχουν εμπειριες...
Απο περσι τον Ιουλιο μιλαω με ενα παιδι μεσω ιντερνετ, τον ειχε γνωρισει μια φιλη μου απο τσατ,
εγω τον ειχα δει σε καμερα, ζητησα το email του, χωρις να εχω κατι συγκεκριμενο κατα νου, μιας και δεν ειχα τρελαθει
απο την εμφανιση..απλα μαλλον μου ελειπε λιγο φλερτ.., και τελος παντων, ετσι αρχισαμε να μιλαμε σε καθημερινη βαση..
Το ολο θεμα ειναι οτι ολη αυτη η ''σχεση'' εχει δημιουργηθει σε κατι παρα πολυ ωραιο το οποιο δεν νομιζω και
δεν εχω ιδεα αν ειναι αληθινο... Εχουμε φτασει σε σημειο να ξερουμε ο ενας την καθημερινοτητα του αλλου, να λεμε ''σ αγαπω'', ''δεν θελω να σε χασω'', ''εισαι ολη μου η ζωη'',να σημειωσω οτι αυτα μου τα λεει περισσοτερο εκεινος γιατι εγω οσο να ναι ειμαι συγκρατημενη γιατι δεν θελω να τα πω επιπολαια
αλλα τα λεω και εγω οποτε νομιζω οτι τα νιωθω... Του εχω κανει απειρες συζητησεις περι ''αληθινης σχεσης'', και οτι δεν ξερουμε αν
τα νιωθουμε ολα αυτα που λεμε και περισσοτερο αυτος δηλαδη .. Εκεινος τρελενεται και στεναχωριεται οταν φερνω τη συζητηση σ αυτο το θεμα
και μου επιβεβαιωνει συνεχως οτι τα εννοει και οτι δεν εχει ξανανιωσει ετσι και οτι δν εχει λογο να με κοροιδευευ κλπ...!!! Εγω απο την αλλη
του εξηγω οτι δν ειναι δυνατον να νιωθεις ετσι για καποιον που ουτε καν εχεις δει απο κοντα, δεν εχεις αγγιξει, δεν εχεις φιλησει και τετοια...
Το περιεργο ειναι ομως οτι μπορει να του λεω συνεχεια για τις υπερβολικες αγαπες που μου δειχνει αλλα και γω δεν παω πισω.. γιατι και γω λεω
πραγματα και οταν τα λεω νιωθω οτι τα εννοω... δεν ξερω αν οντως τα νιωθω ή ειναι κατι σαν αισθημα αναγκης.. Ολο αυτο με εχει μπερδεψει τοσο πολυ
και ενω μερικες φορες ειμαι στο τσακ να πω δεν ξαναμιλαω μαζι του και τελος ολο κατι με τραβαει στο να του στειλω μηνυμα και να τον παρω τηλεφωνο..
Εκτος απο ολα αυτα που ανεφερα θελω επισης να πω οτι αυτος ειναι αρκετα μεγαλυτερος μου, αλλα ειμαι η 2η ''σχεση'' του γιατι
γενικα δεν το εχει με τις κοπελες, ειναι πολυ ντροπαλος και τετοια.. ,και τον πιστευω γιατι πλεον τον ξερω, ξερω την καθημερινοτητα του, τι κανει και πως φερεται με τις κοπελες..Αλλα το ''καλο'' σε ολο αυτο ειναι οτι παρολο αυτην την ''περιεργη'' σχεση, το ολο θεμα με εχει βολεψει γιατι ειναι τοσο γλυκος και καλος μαζι
μου, επισης δεν ειναι απο αυτους που εχουν πολλες εμπειριες με κοπελες(καθολου δηλαδη!), και με εχει επιβεβαιωσει οτι δεν ενδιαφερεται μονο για σεξουαλικες καταστασεις
οταν ψαχνει μια κοπελα και οτι αυτο μαζι μου ισχυει και με το παραπανω γιατι με λεει συνεχεια οτι ειμαι η κοπελα του, το κοριτσακι του και οτι μ αγαπαει και τετοια κλπ..!
Και ολο αυτο για μενα ειναι κατι πολυ ομορφο, μιας και εχω αποτυχει στις μεχρι τωρα μου σχεσεις ,χωρις να αποκλειω οτι εφταιγα και γω, αλλα οι περισσοτερες ειχαν την
σεξουαλικη επιθυμια απο πανω, απο την μερια του αγοριου δηλαδη.. Και με αυτον ειναι τοσο διαφορετικα για αυτο με κραταει ολο αυτο μαζι του..
Τελος, για να μην σας κουρασω, ο λογος που δεν εχουμε βρεθει μεχρι τωρα ειναι επειδη και οι 2 ντρεπομαστε αλλα αυτος κατι παραπανω..
Το ξερω οτι αυτο ειναι υπερβολικο αλλα επειδη και γω ειμαι αρκετα ντροπαλη σε σημειο ''κοινωνικης φοβιας'' μπορω να καταλαβω απολυτα
πως νιωθει.. και η αληθεια ειναι οτι ακομη και να μου λεγε ''ξερεις πηρα την αποφαση και ερχομαι μεθαυριο'', ειλικρινα δεν ξερω τι θα απαντουσα
παρολη την επιθυμια μου να τον δω και να επιβεβαιωσω αν ολα αυτα που νιωθω ειναι αληθινα...Η ντροπη ειναι μεγαλο προβλημα και σε κραταει μακρια
και μπορω να το νιωσω ...!! Ειμαστε νομιζω και οι 2 ειδικες περιπτωσεις στις σχεσεις και στην ντροπαλοτητα αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι που στην τελικη
θα μας ενωσει ή θα μας κρατησει μακρια....!!
Ελπιζω να μην ξεχασα σημαντικες πληροφοριες ωστε να σας ειναι το ολο θεμα κατανοητο..
Με συγχωρειτε επισης και για την εκταση του κειμενου αλλα οταν εχεις να πεις πραγματα και παιρνεις την αποφαση δεν σταματας...!!!!