Δεν μπορώ να ζήσω....- Το έχετε νιώσει;
Καλησπέρα, είμαι καινούργια στη σελίδα. Πήρα την απόφαση να μπω στο forum, καθώς νιώθω ότι εδώ ίσως συνομιλήσω με άτομα που μπορεί να καταλάβουν πώς νιώθω και να ανταλλάξουμε απόψεις (όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε....!). Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή ενότητα...., αλλά ας ξεκινήσω.
Φαίνονται όλα τόσο δύσκολα σε αυτή τη ζωή.... Εγώ προσωπικά, φαινομενικά, έχω αρκετά καλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχετε νιώσει....δεν μπορώ να τα χαρώ.
Έχω περάσει αρκετές απογοητεύσεις με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και τη σχέση μου και πλέον, έχω κλειστεί τόσο πολύ σε μένα που με έχω νεκρώσει..... Αυτό είναι πολύ άσχημο. Αλλά είναι πάνω από εμένα να κάνω κάτι..... Δεν βρίσκω σε τίποτα, μα τίποτα χαρά και πλέον νιώθω αχάριστη, γιατί έστω έχω τα βασικά πράγματα για να ζω....
Η καθημερινότητα μου φαίνεται αβίωτη....Δεν μπορώ να δουλέψω, συσσωρεύω δουλειά, νιώθω άχρηστη και όλο αυτό γίνεται ένας φαύλος κύκλος.... Αντίστοιχα και στα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής. Έχω πάψει να προσπαθώ..... Όλο αυτό όμως γίνεται τόσο δυσβάστακτο, γιατί δεν είναι έτσι η ζωή..... Νιώθω ένα μόνιμο πλάκωμα και θλίψη.....
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι εδώ που μπορεί να έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο.... Νιώθω ότι δεν έχει τέλος και βυθίζομαι όλο και περισσότερο.... Τι θα μπορούσα να κάνω; Πλέον εκθέτω και άλλους ανθρώπους (π.χ.: δεν είμαι πλέον συνεπής στη δουλειά μου, αδιαφορώ για τους φίλους μου, κλπ).