αυτο που λεει ο τιτλος... γραφω εδω γιατι ειχα δει κ καποια αλλα θεματα περι στυση κλπ....τελως παντων....εχω αυτο το θεματακι....δεν ξερω τι να κανω...εχω δοκιμασει κατι αλλα δεν αλλαξε και τιποτα....
Printable View
αυτο που λεει ο τιτλος... γραφω εδω γιατι ειχα δει κ καποια αλλα θεματα περι στυση κλπ....τελως παντων....εχω αυτο το θεματακι....δεν ξερω τι να κανω...εχω δοκιμασει κατι αλλα δεν αλλαξε και τιποτα....
Apla to olo thema tha to.afineis gia merika deyterolepta otan.niwtheis oti tha.ginei k meta tha to synexizeis.
Etsi.tha.parateineis to xrono k tha exeis megalyteri apolaysh.
Ξυλοκαΐνη....
h voithima me to opoio stamatas th grhgorh expermatish.
To παθαινεις γιατι λαχταρας πολυ να καλαφατισεις και εχεις μικρη εμπειρια. Μπορει επισης να εισαι αγχωδης ή η γκομενα να ναι πολυ ωραια. Εαν το παθαινεις κ στο χειροκινητο, πρεπει να σταματησεις τις τσοντες μαχαιρι κ ν αρχισεις καποιες ασκησεις. Το να σκεφτεσαι την κηδεια της γιαγιας σου δε βοηθαει. Τι εχεις δοκιμασει ως τωρα εσυ?
καλως τον βαρκαρη.:)
η κλασσικη ατακα ανδρα με προωρη εκσπερματιση που δεν θελει να το δεχτει η να ασχοληθει σοβαρα '"σε ηθελα παρα πολυ και δεν μπορεσα να κρατηθω".
μην τα ακουτε αυτα κοριτσια. η μονη περιπτωση να τελειωσει καποιος υπερβολικα γρηγορα λογω επιθυμιας και οχι λογω προβληματος, ειναι να σε θελει πολυ λιγο και να θελει να φυγει...
23 ειμαι, εχω ελαχιστες εμπειριες .... που δεν βλεπομασταν βασικα...πολυ σπανια ...απλα και στο χειροκινητο συμβαινει μερικες φορες...τι ασκησεις υπαρχουν? μηπως να πηγαινα σε καποιον γιατρο? οσον αφορα αυτο με την ξυλοκαινη? βοηθαει ? και ναι ειμαι γενικα αγχωδης ανθρωπος
Συνήθως είναι ψυχολογικό το θέμα της πρόωρης εξπερμ. αλλά μια βόλτα από ένα ανδρολόγο θα σου λύσει όλες τις απορίες άσε που θα σου βρει και λύση (αν αποδειχθεί ότι έχεις θέμα).
να μην παρεις ξυλοκαινη αυτα μπορει να δημιουργησουν προβλημα με τη στυση. να πας σε εναν ανδρολογο να σου κανει εναν οργανικο ελεγχο και επειτα αν δεν ειναι οργανικο να πας σε ενα θεραπευτη κατα προτιμηση γνωσιακο που να εχει εμπειρια στις σεξουαλικες δαιταραχες. ηξερα ενα παιδι που εκσπερματιζε σε 4 δευτερολεπτα, και τωρα μετα απο 1 χρονο ψυχοθερπαεια το εχει παει στο ενα τεταρτο! μην καθεσαι μονος σου και βασανιζεσαι, το προβληαμ σου λυνεται στο 97% των περιπτωσεων.
Αλουκαρ αν εχεις προσεξει στον οδοντιατρο υπαρχει ενα τζελ σπρευ που σου βαζει στα ουλα πριν την ενεση για να μη νιωθεις. Συνηθως εχει γευση φρουτου φραουλα. Μπορεις να αγορασεις ενα τετοιο και αντε να το κανεις μια φορα να δεις πως ειναι. Δεν ειναι για μονιμα. Καταρχην πρεπει να κοψεις το χειροκινητο μαχαιρι για λιγους μηνες μεχρι να κανει reset ο σκληρος και να μη βγαινει ημισκληρο. Το παθαινεις γτ ακομα δεν εχεις πειρα και ειναι κατι μυθοποιημενο μεσα σου. Αμα πας με μια πολυ πολυ ωραια γκομενα θα σου φυγουνε πριν καν μπεις μεσα της. Στανταρ αυτο που σου λεω γτ νιωθεις ενα δεος μεσα σου. Οσο αποκτας μεγαλυτερη οικειοτητα με το γυναικειο σωμα θα ναι καλυτερα. Υπαρχουν κ αλλα πραγματα που μπορεις να κανεις, αμα ξαναμπεις να το δουμε.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.