Απιστία ενός μετανιωμένου
Γεια σας έχω σχέση με μια κοπέλα 15 μήνες τώρα ….και την αγαπώ πάρα πάρα πολύ….
Το θέμα μου είναι ότι την είχα απατήσει με μια άλλη στην αρχή της σχέσης μας
(δλδ 3 μήνες αφού τα φτιάξαμε) και τώρα σχεδόν 1,5 χρόνο μαζί με την κοπέλα μου αισθάνομαι ακόμα τύψεις όταν μου περνάει από το μυαλό τι έκανα …
Όταν λέω την απάτησα έγινε το εξής:
Ήταν μια που με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή που με είδε …. Και εγώ δεν έδινα σημασία
Συνέχισε το φλερτ για μέρες …(ώσπου της είπα ότι είμαι σε σχέση) και σιγά σιγά έλεγε όλο και πιο προκλητικά πράγματα, όσο να είναι άντρας είμαι άρχιζαν να μου επηρεάζει το μυαλό … αλλά κατάφερα να το αντέξω για μέρες …
Λοιπόν μια μέρα ήπιαμε λίγο παραπάνω με μια παρέα και όταν φεύγαμε δεν μας έβλεπε κανένας και φασωθήκαμε…. μόλις άρχισα να καταλαβαίνω τι μου γίνεται …
σταμάτησα και πήγα σπίτι μου χωρίς να δώσω συνέχεια.
Θεώρησα ότι αφού σταμάτησα… όλα τελείωσαν εκεί !
Όχι…… την προσκάλεσαν μετά από κάτι μέρες κάτι φίλοι και πάλι … να έρθει στην περιοχή μας… και ήρθε.
Εγώ δούλευα τότε βράδυ και πέρασαν από το μαγαζί …
Ήπιαμε όλοι μία από τα ίδια και άρχισε να με φλερτάρει πάλι…
……τα έφερε έτσι η τύχη που … απομονωθήκαμε ξανά ….
Και άρχισε να με προκαλεί πάλι… φιλιόμασταν και όταν σταματούσα …και απομακρυνόμουν με προκαλούσε ξανά λέγοντας μου …
άστο αφού δεν πρόκειται να κάνεις κάτι …!!!
συνεχίσα ... να φιλιέμαι γιατί εγώ ο βλάκας το θεώρησα εκείνη την στιγμή υποτιμητικό ! και σε δευτερόλεπτα με ξεκούμπωσε και μου έκανε στοματικό!!!
Σημείωση η κοπέλα μου έλειπε στο εξωτερικό εκείνες της μέρες !
Εγώ ήμουν σε μια κατάσταση σοκ για αυτό που έγινε … δεν είμαι ο τύπος που κάνει αυτά τα πράγματα!
τότε λοιπόν είχα πείσει τον εαυτό μου ότι …
1) Ήταν ένα συμβάν που έτυχε να γίνει …
2) δεν το προκάλεσα εγώ …
3) είχα αποδεχτεί όμως την δίκια μου ευθύνη για το συμβάν
4) το είχα μετανιώσει 100%
5) Και ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνω ποτέ στην ζωή μου !!!!!!!
Δεν βρήκα το κουράγιο να το πω στην σχέση μου όσο και αν είχα μετανιώσει
ήξερα ότι θα της ράγιζα την καρδία και ακόμα και αν με συχωρούσε τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο ….και θα κάναμε τα πράγματα χειρότερα στην συνέχεια!
Μετα από 1,5 σχέση μπορώ να πω ότι αν αισθανόμουν κάτι τότε , τώρα την αγαπώ με τα 1000 (και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου!)
όντως δεν έχω κάνει το παραμικρό πέρα από το παραπάνω γεγονός
(αν και είχα πολλές προκλήσεις …ίδιες και ακόμα χειρότερες)
Αλλά ακόμα σκέφτομαι το λάθος μου … και δεν μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος τα βράδια….
πείτε την γνώμη σας ……