Εχω ενα προβλημα απο μικρή ηλικία, φοβόμουν το σχολείο και την γυμναστική και για αυτό το λόγο έκανα εμετό πριν πάω στο σχολείο και ένιωθα ανακούφιση.. Αυτό μειώθηκε στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Μόλις πέρασα σε ΤΕΙ το πάθαινα αυτό στην ώρα τον εργαστηρίων που είχε πίεση, ειχα τάση για εμετό. Στο 2ο εξάμηνο έκανα την πρώτη μου σχέση για 6 μήνες και είχα κολλήσει πάρα πολύ σε αυτή τη σχέση και όταν χώρισα ενιωθα πολύ άσχημα και πολλές φορές έκανα εμετό. Σιγά σιγά απέκτησα φόβους, δηλαδή όταν ήταν να βγώ με παρέα μου η την έβλεπα μερικές φορές μου ερχόταν για εμετό και έκανα κάποιο χρονικό διάστημα να το ξεπεράσω, είτε άλλες φορές έφευγα, είτε αλλες φορές έκανα εμετό στην τουαλέτα. Τωρα μετά απο 1 χρονο απο τον χωρισμό και είμαι πλέον 20 ετών, το πρωι που θέλω να πάω για μάθημα έχω μηδαμινή ψυχολογία και άλλες φορές κάνω και εμετό, είναι καθαρά ψυχολογικό!!! Επίσης σε αυτά τα μέρη που συχναζει η πρωην μου δεν πηγαίνω για αυτό το λόγο. θέλω να αναφέρω ότι αυτό το πρόβλημα το έχω απο μικρός και επιδεινωθηκε απο το χωρισμό. Τι χρειάζεται να κάνω για να το ξεπεράσω τελείως;;;;;