αισθημα φοβου/πανικου/αισθηση για ουρηση
Γειας σας , ειμαι καινουργιος στο Forum . Τον τελευταιο καιρο(εναν μηνα τωρα) αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα ,εχω μια αισθηση για ουρηση (ασχετως αν δεν υπαρχει λογως -η ουροδοχος κηστη ειναι αδεια) .Επισκεύετηκα ουρολόγο έκανα εξετάσεις και βγήκαν όλες καθαρές (πηρα και μια προληπτικη αντιβίωση που μου έδωσε ), το πρόβλημα όμως συνεχίζει να υπάρχει . Κάθε φορά που βγαίνω απο το σπίτι αρχίζω και βιώνω πάλι αυτήν την αίσθηση αλλες φόρες λιγότερο και αλλες περισσότερο (οταν είμαι στο λεωφορείο σε κάποιο ταξί ,κάπου με κόσμο).Σκέφτομαι να παώ σε κάποιον ψυχολόγο η ψυχίατρο ... διότι θα αρχίσει η σχολή και θα πρέπει να βγαίνω καθε μερα . Το πρόβλημα ξεκίνησε κατα την διάρκει ενος ταξιδίου , μου παρουσίαστηκε στο ταξίδι της επιστροφής (συχνοόυρια,αισθηση για ουρηση κατι το οποίο με έκανε και φοβόμουν για ώρες μεχρι που να φτάσω σπιτι ).
προσπάθω να το αντιμετωπισω μόνος μου προς το παρών κανοντας αργα βήματα , κάθε μερα που βγαίνω εξω πιγαίνω και ποιό μακρια , προσπαθω να μην το σκεφτωμαι αλλα εμφανίζεται μόνο του :(
εχει κάποιος καποια αντίστοιχη εμπειρία ?