Nομιζω ειμαι ερωτευμενη με αλλον, και εχω σχεση....
Καλησπερα!! θα ηθελα πολυ τη βοηθεια σας!! ειμαι με το αγορι σχεδον 3 χρονια.εχουμε κοινη παρεα και γενικα εχουμε μια πολυ καλη σχεση. Εχουμε πολυ καλη επικοινωνια τον εμπιστευομαι με εμπιστευεται και μ αγαπαει πολυ!ομως απο οταν ξεκινησα την σχολη μου γνωρισα ενα αγορι περιπου 2 χρονο πριν και μου τραβουσε πολυ τ προσοχη. και ενιωθα οτι του τραβουσα κι εγω την προσοχη. Αυτος δ ερχοταν ποτε στα μαθημα οποτε τον εβλεπα πολυ σπανια και τον ξεχναγα. Οταν τν εβλεπα, συνεχεια με ρωτουσε για τ αγορι μου..ποσο καιρο τα εχουμε και τετοια, αλλα ποτε δ ελεγε τπτ. Τις τελευταιες μερες ομως τον βλεπω συνεχεια και μιλαμε. Μια μερα συζητουσαμε και με ρωτουσε πως γντ να μην εχω βαρεθει το αγορι μ τοσο καιρο και μ πεταξε οτι ειχε σχεδια για μας αλλα εχω σχεση..και οτι δ ηθελε να αλλαξε σχολη (γτ αυτη δ του αρεσει) γτ νμζε οτι θα χωριζα.Αυτο ομως εγω δ το περιμενα και το πηρα στη πλακα. Ομως δεν μπορω να τν βγαλω απ'το μυαλο μ, τον σκεφτομαι ολη μερα. Και νιωθω τυψεις απεναντι στο αγορι γτ τν αγαπω απλα δ εχω τ ενθουσιασμο π ειχα καποτε.. Εχουμε και κοινη παρεα και αν τν χωρισω μπορει οι φιλοι μας να μην μ μιλανε, και δ θελω να τν πληγωσω γτ μ εχει φερθει τελεια...και απο την αλλη φοβαμαι μην κανω λαθος επιλογη..τι μου προτινεται να κανω;; :(