Originally Posted by
ilianapj
Αλεξανδρε γεια σου!! δεν ισχυει κατι απο αυτα, μιλαω και στο τηλεφωνο και μηνυματα στελνω και μαλιστα πολυ! και συμφωνω μαζι σου οτι εγινε μεγαλο θεμα!μονο που δεν το ξεκινησα εγω, και γ αυτο κιολας θελω να ακουσω διαφορετικες αποψεις!επισης συνεχιζω να μην καταλαβαινω το εξωφρενικο του οτι θελω να την δω για να μιλησω και να μην ειμαι ολη μερα σε ενα τηλεφωνο. οποτε αν θελεις εξηγησε το μου ωστε να μπω κ εγω σ αυτην τη λογικη, γιατι εν τελει οντως μπορει να ειμαι υπερβολικη.
οπως ειπε και το kitrinotavani πιο κατω, αυτο το 'πες πες τωρα' ειναι που δεν αντεχω,εφοσον μπορουμε να βρεθουμε και να υπαρχει αμεση επαφη? γιατι οχι? αν παλι οντως δεν ηθελα να μιλησω, θα το επελεγα το τηλεφωνο και το μηνυμα.γιατι δεν με βλεπει, δεν ξερει τι εκφραση εχω στο προσωπο μου και καλλιστα μπορει να καταλαβει κατι αλλο η απλα να πω δυο λεξεις. η στην τελικη να το κλεισω η να μην απαντησω ποτε! για μενα το να εχω τον αλλον απενταντι μου εχει μεγαλη διαφορα! οπως και το να μην ειμαι στην τσιτα γιατι εκ των πραγματων σαν ανθρωπος δεν μπορω να μιλησω ετσι.
Kerasi παντα μιλαμε για οτι προβλημα υπαρχει, ειτε δικο μου ειτε δικο της. ανοιγομαι αλλα η διαφορα ειναι οτι οπως ξαναειπα δεν θα το κανω απο το τηλεφωνο εκτος αν υπαρχει θεμα αποστασης, που στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υφισταται.