Originally Posted by
καθευτης
το σκεφτόμουνα πολυ να γράψω εδώ... υπήρξαν άτομα από σας που θέλησαν να με βοηθήσουν σε προσωπικό επίπεδο... θα εξακολόθησουν να θέλουν να με βοηθήσουν αν μάθουν πως ξαναήπια? θα με δείξετε με το δάχτυλο και θα πείτε πρεζάκι είναι και θα υποτιμάτε όλα τα θέματα στα οποία γράφω? όλα αυτά σκεφτόμουνα και δεν ήθελα να γράψω εδώ... την έκανα όμως και σήμερα... και το ότι την προηγούμενη φορά που το μοιραστήκα μαζί σας με βοήθησε στο να μην κολλήσω με έκανε στο να καταλήξω πως καλό θα είναι να το ομολογήσω κι αυτή τη φορά... πραγματικά ένιωθα πως αν δεν έπινα θα πέθαινα.. βλακείες ένιωθα δηλαδή... στην πραγματικότητα δεν έχω και κανέναν άνθρωπο στην ζωή μου που να μπορω να μιλήσω... οι μόνοι που έχω είναι ο αδερφός μου τα πρεζάκια και το φόρουμ... και είναι δυο τρία παιδιά που παρόλο που είναι στην πρέζα αξίζουν για μένα και γνωριζόμαστε λίγο παραπάνω και ουσιαστικότερα απ' την βρομοκαταστάση... να μιλήσω σε έναν άνθρωπο ήθελα και να με πάρουν αγκαλιά... και προφανώς να πιω... πραγματικά πνιγόμουν