Και ο φοβος δε λεει να φυγει (ουτε και τα συμπτωματα)
Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι η Άρια και είμαι 20. Το προβλημα μου ειναι το εξης. εδω και σχεδον 6 μηνες μου εχει κολησει οτι εχω ογκο στον εγκεφαλο. Τα συμπτωματα; Πονοκεφαλοι, ζαλαδα, μουδιασματα στα δαχτυλα, αδυναμια, τρεμουλο, σφιξιμο στον αυχενα, θωλη οραση, δυσκολια σττην καταποση, δυσκολια στην δυγκεντρωση, ασταθια και αποπραγματοποιηση. Εχω παει σε πολλους γιατρους (ορθοπεδικο, ΩΡΛ, νευρολογο, παθολογο, γενικης ιατρικης) και ολοι μου ελεγαν δν εχω τιποτα. Η νευρολογος ειπε οτι οι πονοκεφαλοι ειναι απο σφιγμενο αυχενα. Το ιδιο και ο ορθοπεδικος και ο ΩΡΛ. Αλλά εγω τπτ.Μαγνητική κανενας δε μου εγραψε. Ογκο εγκεφαλου.
Με τα πολλά με εσειρε η μαμα στον ψυχιατροοο. Διεγνωσε Γενικευμενη Αγχωδες διαταραχη, υποχονδριαση και ψυχαναγκασμο. Ολα τα καλα δηλαδη. Τελος πάντων με πολλή άγχος και παρενεργειες απο τα φαρμακα κατάφερα να ξεπερασω αρκετα απο τα ψυχοσωματικά και λίγο τον φοβο μου. Αλλά οι πονοκεφαλοι, ο σφυχμενος αυχενας και το βουητο στα αυτια παραμένουν. Μαζι με περιστασιακη ζαλάδα.
Το θέμα μου είναι οτι τις περισότερες φορές δεν ξέρω αν έχω πονοκέφαλο ή αν σφύγκω ανεπαίσθητα το πρόσωπο μου. Επίσης σήμερα το πρωί μουδιαδαν λίγο τα δάχτυλά μου και το απόγευμα μουδιασε μόνο το ένα και δε λέει να φύγει. Σας παρακαλώ υπάρχει κάποιος που έχει κάτι παρόμοιο; Γιατι συνεχίζω να έχω ψυχοσωματικα αφου πέρνω χάπια; Και το χειρότερο είναι ότι δν νιώθω ότι αγχωνομαι. Απλά σκεφτομαι ότι έχω όγκο, χωρίς όμως να εχω ταχυκαρδια και τα σχετικά. Έχω διαβάσει και τόσα για τους όγκους. Όλα μου τα συμπτωματα ταιριαζουν. Βοηθεια :'(