Πονος Χωρισμου & καταστασεων
Καλησπερα παιδια, και καλως σας βρηκα. Σας βρηκα απο μια τυχαια αναζητηση στο google περι χωρισμου και πονου. Και ειπα να δοκιμασω να γραφτω να βοηθησω και να βοηθηθω.
Το θεμα μου ειναι θα ηθελα την γνωμη σας, παρηγορια σας. Η οτιδιποτε αλο. Ολα ειναι μπερδεμενα.
Για να μην μακρυγορω.. Τον τελευτεο χρονο ειχα μια σχεση. Μεσα σε αυτο το χρονο γιναν πολλα σκηνικα και γεγονοτα π μου αλλαξαν την ζωη. Οικογενειακα οσον αφορουν την υγεια, αλα και την σχεση τον γονιων μου τα οποια με επηρεασαν. Σκηνικα οπως και με την δικη μου υγεια. αλα και με την ψυχικη μου υγεια σε σχεση με την δουλεια μου και την σχεση μου. Το τελευτεο 8μηνο με τη σχεση μου σκοτονομουν. Ειμασταν και οι 2 νευρικοι και ΗΛΙΘΙΟΙ. Εγω δουλευα καθε μερα 12ωρα στο δουλεια μου, και το μυαλο μ δν πηγαινε καλα. Οταν εχεις να κανεις με τοσους τρελους πελατες. Οσο νανε σε κολανε λιγο νευρα. Και αμα εισαι και γενικα νευρικος την πατησες.. Γιναν πολλα σκηνικα ασχημα με τη σχεση μου οπου ηταν ψυχοφθορα. Η ζηλια της ειχε δηλιτιριασει το μυαλο, αλα εβγαινε με εναν πονηρο τροπο, οπου δεν τον καταλαβενε και η ιδια . Κοντεψαμε να χασουμε την ζωη μας απο ενα μαλωμα. Και γιναν και πολλα αλα ψυχοφθορα μαλωματα. εχει 4 εβδομαδες κοντα. που μια μερα, μου βγηκε ενστικτοδως και της ειπα χωριζουμε. σαν να μου λεγε το συστημα, ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΟ. απο τοτε γενικοτερα ηρεμησε η ψυχολογια μου, σχετικα ολα πανε προς το καλυτερο. το μονο προβλημα ειναι οτι κανω καποια ταξιδια στο παρελθον και με πονανε.. μου μιλαει κιολας ακομα, και καμια φορα λυγιζω και γω και απανταω. Γτ αυτη θελει ακομα αλα εγω, δεν θελω να γυρισω. Και λυπαμαι να την ξεκοψω ετσι αποτομα. Γιατι οσο νανε ξερω πως ειναι να θες πολυ ενα ατομο και να σε ποναει οταν σε γραφει. Και αποφασισα απλα να κρατησω μια επαφη του τυπου τι κανεις κλπ.. Αλα παιδια. Ερχονται στιγμες που με ποναει αυτο το πραμα, και ολο μπαινω σε σκεψεις του τυπου, ανα εκανα καλα π χωρισα, και ισως ξερω γω να υδπαρξει αλλαγη και απ τους 2κλπ κλπ.... Ολα ειναι μπερδεμενα. Αλα ενα κομματι μεσα μου, δεν μπορω να το ελενξω. Ειναι το κομματι που ειπε χωριζω και δεν ξαναγυρναω. Προσπαθω να μην ακολουθω τα αισθηματα μου,παρα μονο την λογικη μου. Αλα χανω που και που την μαχη. Με κυριευουν. Δεν εχω διαθεση να κανω σχεδον τιποτα. Νοικιασα και για πρωτη μου φορα σπιτι μονος, και με κλιμακα 1 προς 10 ο ενθουσιασμος μου ειναι 2. προσπαθω να τα ξαναβρω ολα αυτα τις χαρες κλπ αλα πολυ δυσκολα..Η λογικη μου, ξερει τις απαντησεις σε οσα σας αναφερα ποιο πανω. Αλα θελω να τα ακουσω και απο σας.. Ωρες ωρες νιωθω τοσο δυνατος και εκει π ξυπναω ΤΣΟΥΠ ξαναπεφτω.. Αλα δεν το βαζω κατω. Οποιαδιποτε γνωμη σας ειναι δεκτη. Το τσιγαρο και το ανθυγειηνο φαι, ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. Οδευω προς την καταστροφη
Σας ευχαριστω πολυ .