Εδώ και 21 μήνες έχω ένα μωράκι. Με τον άντρα μου δεν υπήρξε κανένας τεράστιος έρωτας αλλά περνούσαμε καλά και θέλαμε να μείνουμε μαζί και θελήσαμε και παιδί. ΑΠό τότε όμως όλα πάνε με καυγάδες και φωνές και κλάματα.
Χθες τσακωθήκαμε άσχημα, για άλλη μια φορά. Αυτό που με σοκάρει είναι ότι με βρίζει χυδαία όταν νευριάζει και μερικές φορές γίνεται βίαιος με σπρωξιές και χειρονομίες.
Ο τσακωμ'ος ξεκίνησε στα χαζά και μάλιστα όταν είχαμε περάσει μια όμορφη νύχτα μετά από καιρό. Κατέληξε να με σπρώχνει και να λέμε χοντράδες. Με άλλους δεσμούς δεν ήμουν έτσι. Δεν έβριζα , ούτε χυδαιολογούσα. Αυτός ξεκίνησε και εδώ και 4.5 χρόνια έφτασα να μιλάω άσχημα κι εγώ. Χθες του μίλησα πολύ άσχημα για την ικανότητά του στο σεξ και ορκίστηκε να μην με ξαναγγίξει.
Περνάμε δύσκολα γιατί έμεινα άνεργη, αν και πολυσπουδαγμένη, κι αυτό με καταβάλει πολύ ψυχολογικά, αλλά και βρισκόμαστε πολύ στριμωγμένοι οικονομικά με εμένα να έχω μεγάλο άγχος.
Δεν μιλάμε λοιπόν 2 μέρες, ασχολούμαστε εκ περιτροπής με το παιδί. Δεν θέλω να λήξει. Θέλω να μείνει η οικογένειά μου.
Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι ένας άνθρωπος που βρίζει και χειρονομεί δεν είναι καλό πρότυπο κι αργότερα θα δημιουργήσει προβλήματα στο γιο μας. Λατρεύει ο ένας τον άλλον και με το παιδί ο άντρας μου είναι αρνάκι και αγαπιούνται πολύ και παίζουν πολύ, ενώ εγώ είμαι η "αυστηρή μαμά" που βάζω όρους, όπως οι περισσότερες μαμάδες.
Με πονάει. Με πληγώνει να μας παίρνει από το χέρι ο μικρός για να παίξουμε κι εμείς να μην μιλάμε και να υπάρχει παγωμάρα τέτοια... Και ξέρω, ότι ακόμα κι αν τα ξαναφτιάξουμε σε λίγο, θα πει ότι εγώ τον προκάλεσα να γίνει βίαιος κι ότι αν δεν περιορίσω τα δικά μου νεύρα δεν θα πάει τίποτα καλά. Είμαι κι εγώ νευρική, είναι αλήθεια. Αλλά όχι σε σημείο να γίνεται χαμός.