γεια σας
θελω να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας.....
εδω και λιγους μηνες νιωθω πολυ δυστυχισμενη....τιποτα δε με ευχαριστει και νιωθω πως δεν εχει νοημα η ζωη μου πια. Ωρες ωρες σκεφτομαι την αυτοκτονια...αλλα μετα σκεφτομαι και αυτους που θα αφησω πισω και θα υποφερουν για μενα , κι ετσι κανω πισω.
Ειμαι 21 χρονων, δεν εχω σπουδασει τιποτα μεχρι τωρα, ουτε δουλευω πουθενα. επισης, εχω μια σοβαρη σχεση εδω και 2 χρονια περιπου.
το προβλημα μου ειναι πως νιωθω πως τιποτα δεν εχω καταφερει ως τωρα και πως ειμαι βαρος σε αυτους που με συντηρουν. Θελω να σπουδασω αισθητικη αλλα δεν εχω τα χρηματα που χρειαζονται καθως τα διδακτρα ειναι πολλα.και στο δημοσιο ιεκ δε παιρνουν πολλα ατομα κι ετσι εχασα την ευκαιρια να σπουδασω, ενω ειχα κανει την αιτηση για την εγγραφη. Δουλεια δε μπορω να βρω κι ας ψαχνω. Ουτε προυπηρεσια εχω ουτε γνωσεις, κι ετσι δε με παιρνουν. Νιωθω οτι δεν εχω καταφερει τιποτα στη ζωη μου, οτι ειμαι μια αχρηστη, μια αποτυχημενη. Με το αγορι μου μαλωνω συχνα γιατι με πιανουν τα ψυχολογικα μου και τα αγχη μου και οι στενοχωριες και ξεσπαω σε αυτον... ή κλεινομαι στον εαυτο μου και αρνουμαι να τον δω....
Φοβαμαι πως τιποτα δε θα μπορεσω να κανω στη ζωη μου και πως παντα θα ειμαι ενα βαρος.... Δε γινεται να με συντηρουν οι αλλοι....
Δεν ξερω τι ευθυνεται για την δυστυχια μου......δεν ξερω αν φταιει το οτι δεν σπουδασα, δεν εργαζομαι...... ή το οτι ειμαι μονη μου. Πολυ μονη. ... Δεν εχω φιλους γιατι οταν τελειωσα το λυκειο μετακομισαμε σε αλλη πολη και αφου δεν σπουδαζα και δεν εβγαινα απο το σπιτι συχνα..δε μπορεσα να γνωρισω καινουριουσ φιλους. Κλειστηκα στον εαυτο μου.
Με τους γονεις μου δεν εχω καλη σχεση...δεν ξερω γιατι. Ολο μαλωνω με τη μανα μου και τους τελευταιους μηνεες νιωθω οτι με παραμελει και πως δε νιαζεται για μενα.... Ολη τη μερα την περναω μεσα κλεισμενη - εκτος απο τις λιγες ωρες που θα βγω με το αγορι μου καμια βολτα- .... κι ετσι δεν κανω τιποτα. Ξεσπαω στον υπνο. Κοιμαμαι τις περισσοτερες ωρες τις ημερας... ενω τη νυχτα δε με παιρνει υπνος και ξενυχταω και σκεφτομαι για τη ζωη μου...για αυτα που εχω στερηθει και πολλα πολλα... που με κανουν ακομα χειροτερα και με πιανει καταθλιψη.
Νιωθω ενα τιποτα.....κανεις δε μπορει να με βοηθησει.....οσες συμβουλες κι αν μου δωσουν....εγω συνεχιζω να βλεπω τα πραγματα μαυρα και να ζω δυστυχισμενη.
Δεν εχω διαθεση για τιποτα....βαριεμαι ακομα και να σηκωθω να βαφτω και να βγω. τις τελευταιες μερες ουτε αυτο δε με ευχαριστει πια...το να βγω. Με παρακαλαει το αγορι μου να παμε για καφε και εγω δεν εχω διαθεση. κλεινομαι στο δωματιο μου και περναω εκει τον περισσοτερο καιρο. Με το ζορι θα σηκωθω να παω καμια βολτα. Τιποτα δε με ευχαριστει και νιωθω δυστυχισμενη. Νιωθω πως εχω αποτυχει σαν ανθρωπος και πως δεν εχω μελλον.
Ουτε δουλεια εχω, ουτε σπουδες, ουτε φιλους, ουτε συγγενεις( μιας και ζουν ολοι σε αλλη πολη).....
Συνεχεια εχω την αισθηση πως ολοι ειναι εναντιων μου και πως κανεισ δεν μαγαπαει..... δεν ξερω αν κανω λαθος..απλως αυτο μου δειχνουν ορισμενες φορες τα λογια τους και η σταση τους απεναντη μου.... Καποιες φορες μου μιλανε αποτομα...κι αν τους πω πώς νιωθω...αντι να προσπαθησουν να με καταλαβουν ....με κρινουν. Μου λενε πως ειμαι αχαριστη, πως υπαρχουν και χειροτερα και....γενικα με αποπαιρνουν.....
Δεν ξερω τι να κανω....... Κανεις δε με καταλαβαινει και δεν προσπαθει να με βοηθησει και υποφερω....
Λαχταρω τον καιρο που ημουνα ευτυχισμενη....... Εχω ξεχασει πως ειναι αυτο το συναισθημα...... :'(
:(