Ζηταω απελπισμενα βοηθεια για τη σχεση μου
Καλησπερα σας, πρωτα να σας πω οτι ειμαι 19 χρονον.
Εχω ενα τεραστιο προβλημα με τη σχεση μου και θελω τη γνωμη σας.
Πριν απο καιρο ειχα ανοιξει ενα θεμα στο οποιο αναφερομαι στη καταθλιψη, και στις τασεις αυτοκτονιες που ειχα, και οτι ποτε στη ζωη μου δεν ειχα κανεναν φιλο.
Λοιπον μπηκε στη ζωη μου μια γυναικα (32 χρονον με ενα παιδι)πριν απο 10 μηνες σχεδον, ξεκινησε σαν "φιλια" και μετα σε σχεση.
Λοιπον, στην αρχη για καπου 6 μηνες ειμασταν φιλοι και αυτη σαν ανθρωπος οποτε πηγαινα να τις μιλησω για τα προβληματα μου ποτε δεν με ακουγε παντα αλλαζε θεμα, οποτε βγαιναμε μαζι παντα εβγαζε φωτογραφιες χωρις εμενα και οταν τις ανεβαζε στο fb ποτε δεν εκανε tag οτι ητανε μαζι μου, αλλα με αλλα ασχετα ατομα.
Μια μερα στο τηλεφωνο που την ρωτησαν που εισαι, ξερετε τι απαντησε??
Με εναν φιλο μου γκει σχεδιαστη και συζηταμε, ενω ημουνα απεναντι της...και φυσικα δεν ειμαι γκει χαχα
Τοτε, ειχε μια σχεση, και απο το πρωι ως το βραδυ μου μιλαγε γιαυτον 24 ωρες την ημερα, πραγματικα ομως 24 ωρες την ημερα.
Καθομασταν ως τις 7 το πρωι στο skype με καμερα και μου μιλαγε γιαυτον, μου διαβαζε ιστοριες,ποιηματα κ.λ.π. που του ειχε γραψει.
Εκλαιγε γιατι φοβοταν οτι θα την παρατουσε, εκοψε τις φλεβες της γιαυτον.
Εριχνε τα χαρτια για να δει πως θα παει η σχεση τους, αν θα ειναι μαζι για παντα.
Ακομα, εφτιαξε ψευτικο προφιλ με αλλο ονομα και μου εστειλε αιτημα φιλιας και το επαιζε ενα μοντελο ανδρας, και μου ελεγε διαφορες ιστοριες απο το μυαλο της..
Δηλαδη για ολη τη περιοδο της φιλιας να σου μιλαει μονο με αυτον, εσενα να μην σε ακουει ποτε..
Και μια μερα, ερχετε σπιτι σου της χαιδευεις τα μαλια και σου λεει οτι σε ερωτευετε και οτι η προηγουμενη σχεση της ητανε ψεματα, και ολα ψεματα, ποτε δεν ητανε ερωτευμενη, ποτε δεν τον ηθελε, δεν τον ειδε ερωτικα και πολλα ακομα.
Και τελος παντων κανετε σχεση, και εκει ομως δεν ειναι ξεκαθαρη ακομα.
Της ζητας να τον διαγραψει απο το facebook αφου δεν ειναι μαζι, και δεν νιωθει τιποτα και δεν το κανει καθολου, το αποφευγει
Της λες να αλλαξει κωδικο (γιατι το ειχε) και λεει οτι ηθελε να μπαινει για να της τερματισει ενα παιχνιδι???
Τον μπλοκαρει τελικα απο το facebook, Και μια μερα που ειστε μαζι στο fb βλεπεις οτι τον εχει ξεμπλοκαρει. Και ενω εχει μπλοκαρει στο προφιλ της γυρω στα 200 ατομα, σου λεει οτι πολυ απλα απο τα 200 μπλοκαρισμενα ξεμπλοκαριστηκε αποκλειστικα ο πρωην της, μονος του...εεεεε καλααα
Γυρναει απο τη δουλεια κουρασμενη ειχε χτυπησει στο ποδη της, και εγω καθομαι να της το τριψω. Και ξερετε τι κανει??? Παιρνει το λαπτοπ της και αρχιζει να μιλαει στο πρωην της και να του λεει ολα τα νεα της, και σε μια φαση να του ζηταει να τη παρει και τηλεφωνο για να μιλησουνε και επειδη της ειπε οχι, να στεναχωριετε κιολας. Και εγω
διπλα της να της τριβω το ποδι.
Επειδη εμεις προσωπικα σαν οικογενεια οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι, και ο πατερας μου δεν δινει τιποτα τα βγαζει ολα περα μονη της η μητερα μου, και με ενα ποσο 400 ευρω πρεπει να μεγαλωσει εμενα και τα 2 αδελφια μου..
Δεν ειμαστε πλουσια οικογενεια, και αν καποιος ανοιξει το ψυγειο μας δεν βρισκει τιποτα μεσα, μονο ενα μπουκαλι νερο και ενα γαλα και ειναι εντελως αδειο.
Αυτη η κοπελα ειναι απο πιο ευκατασταση οικογενεια και εχει ενα ψυγειο γεματο, και οποτε ερχοτανε σπιτι μου και ανοιγα εγω το ψυγειο η τα αδελφια μου, ξερετε τι ελεγε???
ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΨΗΓΕΙΟ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ, ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟ
ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
Και πολλα τετοια περιστατικα ακομα.
Οι γονεις μου ειναι αντιθετη με αυτη τη σχεση, και ο παππους μου ειναι αντιθετως..
Και ενα βραδυ ειμασταν εξω απο το σπιτι και μου λεει οτι ο παππους σου (εχει λεφτα) μου ειπε οτι θα πληρωσει δικηγορους να μου παρουν το παιδι, να τα χασω ολα, να βρει τα παντα για εμενα και διαφορα τετοια.
Και εγω δεν αισθαθηκα πολη καλα γιατι πανηκοβληθηκα και με εκανε να τον μισησω με ολα αυτα που ειπε, και ενω ειχα ακομα τασεις ετρεξα να φυγω για να δωσω τελος και αυτη συνεχισε να μου τα λεει αντι να τα σταματησει..
Και μετα απο κανενα μηνα και ουτε, ερχετε και μου λεει, οτι σου ειπα ειναι ψεματα, ετσι στα ειπα.
Μια φορα μου το χτυπησε για ενα κομπλεξ που εχω και λεω παντα συγνωμη, γιατι μικρος ειχα περασει καποια γεγονοτα......
Απο πολη μικρη ηλικια ημουν παραα πολυ θυμα building και σεξουαλικης βιας μια φορα με ενα παιδι.. Και απο τοτε εχω καποια κολληματα, οταν για πχ. παω στο μπανιο θελω να κλειδωνω τη πορτα γιατι φοβαμαι, δεν μπορω ο αλλος να με δει γυμνο απο πισω, δεν μπορω να βαλω σορτσακι.
Και ενω τις ειχα μιλησει για εμενα και το ηξερε οτι δεν μπορω να μπω στο μπανιο με αλλον, κλειδωνω τη πορτα για να κανω μπανιο και ηθελε να μπει μαζι μου, και νευριασε φευγει και μου αφηνει απο κατω ενα γραμμα στο οποιο λεει κατι σαν Τελος.
Δηλαδη δεν με σεβαστηκε καθολου.......
Εχω παραληψει πολλα ακομα, παρααα πολλα περιστατικα.
Τι κανετε σε μια τετοια σχεση? ακομα ειμαστε μαζι, και μεχρι σημερα δεν μπορω να την εμπιστευτω σε τιποτα, ουτε για το αν αναπνεει η οχι γιατι αυτη με εχει κανει ετσι...
Θελω τη συμβουλη σας.
Συγνωμη για τα ορθογραφικα
Ευχαριστω πολυ.