Απελπισμένη, ίσως και τρελαμένη λόγω περιττών κιλών.
Καλησπέρα σας..
Όπως λέει και ο τίτλος, είμαι απελπισμένη.. Έχω βαρεθεί να προσπαθώ και να στερούμαι... Δεν μπορώ να με πω χοντρή. Αλλά έχω την αυτογνωσία οτι ΠΡΕΠΕΙ να χάσω 5-6 κιλά... Ναι μπορεί μερικοί να μου πείτε "μα καλά ρε κοπελια για 5 κιλά κανεις έτσι? άλλοι έχουν προβλήματα υγειας λόγω του πάχους" αλλά ο καθ ένας βλέπει το πρόβλημα του βουνό.
Ειμαι 24 χρονών, παντα ειχα παραπάνω κιλά.. Το έτρωγα απο μικρή το φαγητο μου και ειδικά την καλή μπουκιά, μέχρι που συνειδητοποίησα οτι η εμφάνιση μπορεί να με κάνει δυστυχισμένη.. Τότε (γύρω στα 15 μου) που ξεκίνησε ο χλευασμός και τα αισθήματα κατωτερότητας, αποφάσισα να αδυνατίσω... Απο τότε δε με θυμαμαι να εχω σταματήσει τις προσπάθειες... Ζυγίζω 67 κιλά και ειμαι 1.63 στο ύψος. Πλέον δουλευω πρωί απόγευμα, ως γραμματέας (καθιστική δουλεια) και επειδή η δουλειά με καθηλώνει κάνω 4 φορες την εβδομάδα έντονο χορό σε μια σχολή, και 1 φορά την εβδομάδα αναερόβιο πρόγραμμα στο σταδιο της πόλης με προπονητη. Το πρωί παρκάρω επίτηδες πιο μακρια απ τη δουλεια μου για να περπατάω.
Ένα χρόνο τώρα που έκανα διατροφη σε διαιτολογο εχασα 7 κιλά ΜΟΝΟ. Θεωρώ οτι ήταν πολύ λίγα έναντι των 1000 ευρώ που έσκασα :p σε συνδυασμό με την γυμναστική που έκανα παράλληλα.
Εχω δοκιμάσει και διάφορα σκευάσματα.. Δεν έχω δει διαφορά φυσικά.
Έχω κουραστεί να κουράζομαι. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Κουράζομαι με τοσες προσπαθειες τόσα χρόνια τόσα χρήματα τόση στεναχωρια. Ζηλεύω (οχι κακοπροαίρετα) τις φίλες μου, που όλες μα όλες τρώνε τον άμπακα και δεν παίρνουν ούτε γραμμαριο... Και δεν προσέχουν τι τρώνε τι πίνουν.. Δεν μπορώ να με αγαπήσω... Και στη τελική δε θελω να με αγαπήσω έτσι. Θέλω να χάσω 7 κιλά. Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ να ντυθω οπως θέλω δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη. Μου χαλάει ολη η διάθεση καθε που λέω να παω μια βόλτα με τις φίλες μου γιατι δεν μπορώ να βάλω ωραία ρουχα..
Αυτά εν ολίγοις. Θα ήθελα μόνο να διαβάσω προτάσεις ή κάτι που να με βοηθήσει..