Ποσοι άραγε εδω μέσα είναι στην δική μου γενιά ή στη δική σας ? Ψηφίστε για να το μάθουμε !
Printable View
Ποσοι άραγε εδω μέσα είναι στην δική μου γενιά ή στη δική σας ? Ψηφίστε για να το μάθουμε !
30. Pushing Thirty
Εγώ είμαι 28 και 33 ημερών για την ακρίβεια ;))
E kai egw gia 1 mhna kai kati mphka sthn kathgoria 30-34. Adikia.
Ε ναι , δεν γινόταν να βάλω όλες τις ηλικίες !!
Βρες κάτι να παρηγορηθείς ! Ωριμότητα, γοητεία ........ (κατι τέτοιο)
Ειμαι στα χρονια της σοφιας....
ego eimai 25 aionon
30 k μισο
Κλειω κατι ειχε η γενια μας
Τι εννοείτε η γενιά σας? Για μένα 25άρηδες έως 30άρηδες είναι η ίδια γενιά
Δεν διαφωνω ! Αλλα τοτε αν αθροίσουμε τα 2 ποσοστά χειροτερευουν τα πράγματα ! :P :P :PQuote:
Originally posted by La_ViTa
Τι εννοείτε η γενιά σας? Για μένα 25άρηδες έως 30άρηδες είναι η ίδια γενιά
Πλακα κάνω ! Κατι έχει η γενιά μας, αλλα δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό !
Μαλλον κατι εχουν οι συγκεκριμενες ηλικιες θα ελεγα:P
31
Keep κατά πρώτον να επισημάνω ότι έγινες και εσύ ένα posting freak..Πόσα χρόνια θέλω ακόμα για να αγγίξω την αιωνιότητα;;;Κρίνο στα χρόνια της σοφίας ε;;;;Μόνο η άσπρη τούφα σου το δείχνει.....
Ναι απεκτησα και εγω το τιτλο...Major αυπνια...να δω τι θα κανω στη δουλεια αυριο...ενα κολοφαρμακο που παιρνω για κατι φταιει...ασχετο με τα ψυχ..ευτυχως που τελειωνει η θεραπεια.
Axaxa...Το φρίκουλο των ποστ εκτός από το φρίκουλο των ψυχιάτρων έγινα..και φαίνεται πήρες κι εσύ την Major disorder......Ανεβαίνουμε Κηπ σταδιακά....We are upgrading ourselves..Quote:
Originally posted by keep_walking
Ναι απεκτησα και εγω το τιτλο...Major αυπνια...να δω τι θα κανω στη δουλεια αυριο...ενα κολοφαρμακο που παιρνω για κατι φταιει...ασχετο με τα ψυχ..ευτυχως που τελειωνει η θεραπεια.