To ξέρω ότι θα ακουστεί τρελο και μάλλον δεν θα λάβω καμία θετική απάντηση σ' αυτή την δημοσίευση, αλλά εγώ θα την κάνω γιατι έχω αγανακτήσει πια. Εχω ψάξει τα πάντα και τίποτα απολύτως δεν βρήκα.
Καταρχάς αυτή η δημοσίευση αφορά μόνο μέλη που ζουν Θεσσαλονική (λόγω προβλημάτων απόστασης)
Επείδη όλοι μας πάνω κάτω νιωθουμε μόνοι ανεξαρτήτως του προβλήματός μας (είτε αυτό ονομάζετε κατάθλιψη, είται διαταραχή πανικού, είτε ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή είτε είτε....) τι θα λέγατε όσοι ανδιαφέρονται για μία συνάντηση ΕΚΤΟΣ υπολογιστη.? Με άλλα λόγια να ανταλλάξουμε απόψεις από κόντα κι όχι από μια απρόσωπη οθόνη.
Μπορεί να ακούγεται τρελό και τελειως ακυρο κι ομως το να συναντηθεις με κάποιους ανθρώπους που έχουν κάτι κοινό και να μιλησεις μαζί τους, να μοιραστείς τις εμπειρίες σου είναι παρηγοριτικο. Μόνο αυτό να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις!
Οσοι ενδιαφέρονται ας μου στειλουν μήνυμα.
Οι περισσότεροι θα με περνατε για τρελη αλλα πραγματικα αυτή την πρόταση σκεφτόμουν να την κάνω εδω και καιρο. Και το συγκεκριμένο φορουμ είναι το μόνο που μου προσφερε την συγκεκριμένη ευκαιρία. Είπα να το τολμησω. και απαντησεις να μην λαβω τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα!