Μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε σχέση;
θα σας μιλησω για την αριαδνη, που την γνωριζω απο 1η μαιου την γνωρισα τυχαια στο fb και ειχαμε πολυ καλες σχεσεις εξαρχης πολυ χιουμορ χωρις παρεξηγησεις και στην πορεια αλλαξαν τα συναισθηματα μου γιατι απλα ηταν υπεροχη και οσο την γνωριζα τοσο πιο πολυ την ηθελα.... λοιπόν τις προάλλες είχε έρθει σπίτι μου να αράξουμε και ειχα αποφασισει πως εκεινο το βραδυ θα της το πω, σε καποια φαση αραζαμε στο pc και μου λεει "θες να σου δειξω το αγορι μου" σκαλωνω και της λεω ναι οκ...τελοςπαντων αραζουμε και κατα τις 12 την παω στο μετρο γιατι εκλεινε σε λιγο, στον δρομο της το ειπα...της λεω θελω να σου πω κατι, σε θελω...σκαλωσε με ρωτησε γιατι και μου ειπε θα τα πουμε αλλη στιγμη...μετα της λεω στο fb "επρεπε να στο πω" και μου λεει εκανες το σωστο την λαθος στιγμη και η σωστη στιγμη ηταν πριν πολλους μηνες...ρε μαλακες εγω στο fb την ειχα γνωρισει τυχαια ειχαμε κοινους φιλους και αν και εγω γουσταρα να γινει φαση στην αρχη τοτε δεν ηξερα οτι θα κατεβω Αθηνα για μονιμα...τελος παντων σημερα μου ειπε αφου της λεω οτι θελω να ειμαστε μαζι και εχουν προηγηθει και κατι αλλα "κριμα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δεν στο λεω καπωσ αλλα δεν γινετε να ειμαστε μαζι! μην με ρωτησει γτ απλα δεν γινετε δεν εχουμε τα ιδια συναισθηματα ασ πουμε πωσ σε εβαλα στο friend zone πες το οπωσ θεσ αλλα δεν γινετεε αν ειναι να σε χασω απο φιλο δεν θα φταιω εγω αλλα εσυ....δεν μπορω να το παιζω χαζη....γτ δεν ειμαι οτι και να λενε καταλαβαινω πολλα περισσοτερα απο αυτα που νομιζουν ξερω πωσ θα ταιριαζα μαζι σου αλλα σε εβλεπα ετσι μονο οταν αρχισαμε να μιλαμεε αυτες οι συνομιλιες με το να βριζουμε μαναδεσ μετα σταματησαμε να μιλαμε για λιγοο και μιλαγεσ με την γαλατεια....οπωσ και να το κανουμε εκανεσ κατι με την κολλ μου οκ μπορεισ να μου πεις μα δεν θελω να μου μιλασ για αυτη και τετοια αλλα ειναι κολλ μου. ναι σε καποια φαση μου αρεσεσ και εμεναα αλλα μεχρι εκειι απλα δεν γινετε να προχωρισουε
"...και απλα σκαλωνω, μαλακες την λατρευω ρε, δεν ξερω τι να κανω, δεν μπορω να την δω φιλικα θελω απλα να ειμαστε μαζι αλλα πλεον μου δειχνει οτι δεν την ελκυω καθολου ερωτικα...απλα ειμαι σκατα απο τοτε πινω ολη μερα ξυδια και γινομαι σκατα, της εχω δειξει οτι την λατρευω και εκεινη κολλαει στο γεγονος οτι ειμασταν φιλοι? μα φυσικα μεσω της φιλιας μα την γνωρισα καλυτερα και την ερωτευτηκα..δεν καταλαβαινω γιατι ειναι περιεργο...με την φιλη της δεν ειχα κανει κατι. μου την ειχε πεσει στο fb και απλα απο το fb μαρεσε εως οτου ηρθαν μια μερα στο χωριο μ και απλα εφαγε πακετο γιατι δεν μ'αρεσε... μετα την ρωτησαν αν βλεπει εστω και λιγο οπως παλια...και μου λεει "πρεπει να παω για υπνο μεγααα
πες μου
οχι δεν σε βλεπω οπωσ παλια
καθολου?
μη το σκεφτεσε πολυ
πες μου
καληνυχτααα αυτη η συζητηση ειναι ανουσια
πες μου
απαντησε μου
κατσε 5 λεπτα ακομα
τελοσ
πες μου
απλα απαντησε μου
να σου πω τι?????????? αν σε βλεπω πολυ ή λιγο οπωσ πριν
ελεοσ
αν ειναι να μεινω ρωτα κατι σωστο"
"αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θελω να προχωρσουμε και δεν φοβαμαι κατι"
"Οκ αφου δεν γινετε να ειμαστε φιλοι η σχεση μας θα ειναι τελειως τυπικη"
Αλλα μην αλλαξεις
τι εννοεις να μην αλλαξω?
Σταση... Και αρχισεις να με κραζεις και να με βριζεις γτ δεν σου εκατσα γτ τοτε η σχεση μας θα γινει εχθρικη
ενω της εχω δειξει οτι την λατρευω και μου το λεει αυτο?
"Δεν πιστευα πως θα γινομασταν ετσι οποτε ολα τα περιμενω"
"δεν περιμενα τουλαχιστον να μου μιλας τοσο αποτομα
και συγνωμη που νιωθω ετσι για σενα
Αφου δεν θες να ειμαστε φιλοι και σου ειπα πως θα εχουμε τελειως τυπικη σχεση
Δεν θελω συγνωμες
Αλλα τοσες μερες απλα θελεις να με κανεις να εχω τα ιδια συναισθηματα και με κανεις να σου μιλαω ασχημα
Οταν με φερεις σε θεση να σου μιλαω ασχημα εγω φταιω?
Λοιπον τα λεμε αυριο γτ πρεπει να ξυπνησω σε 3 ωρες ββ καληνυχτα"
δεν ξερω τι να κανω ρε μαγκες ειναι πολυ σημαντικη στην ζωη μου αλλα δεν θελω να ξαναγινουμε φιλοι γιατι δνε θελω να την κοροιδευω νιωθω αλλιως
σκεφτομαι πως υπαρχουν τα εξης προβληματα
1)εχει γκομενο
2) ισως οι φιλοι της να την αποπροσανατολιζουν
3)φοβαται οτι θα πληγωθει
4) ειχα κανει κατι με την κολλητη της
ομως σκεφτομαι πως αφου καποτε με γουσταρε γιατι να μην με γουσταρει τωρα?
η αληθεια ειναι πως μεχρι πριν 2 μηνες που μιλαγαμε περναγαμε τελεια γελαγαμε πολυ ασχημα μετα οταν αρχισα να την ερωτευομαι αλλαξα λιγο σταση και ηρεμησα και το σκεφτομουν και χθες και λεω ναι μαλακια, και μου το ανεφερε και εκεινη...απλα ειμαι σε σκατα φαση, απλα θελω να ειμαστε μαζι, να επιμεινω ??? να την αφησω ησυχη??? να σκεφτει???
δν ξερω