-
Ψυχαναγκαστική Υπερφαγία
Καλησπερα σε ολους!Ηθελα να ρωτησω αν σας εχει συμβει κατι παρομοιο...μεσα σε ενα μηνα εχω παρει 10 κιλα απο την υπερφαγια.Δεν μπορω να αντισταθω με τπτ στο φαγητο και συνεχεια εχω στο μυαλο μου τι θα φαω.Εχω πλουτισει τα περιπτερα,τα ζαχαροπλαστεια και τα φαστ φουντ.
-
Γεια σου Μηνα , δεν εκοψες το solian ? αν το εκοψες και συνεχιζει η υπερφαγια , ειναι ψυχολογικο . Κανε λιγο υπομονη να βγουν οι εξετασεις που μουπες , και μετα βλεπεις . Μην πανικοβαλλεσαι φιλε μου , χειροτερευεις την κατασταση . Αγγελος .
-
Καλησπερα φιλε μου,ναι κ εγω κατα περιοδους το εχω παθει ομως λογω του οτι ο μεταβολισμος μου ειναι πολυ καλος παιρνω λιγο βαρος,Πιστευω ειναι καθαρα ψυχολογικο το ολο θεμα κατι σου λειπει κ εκτονωνεσαι στο φαγητο η συμβαινει απο πολυ εντονο στρες,Εαν δεν μπορεις να το σταματησεις για καιρο απευθυνσου σε ειδικο κ φροντισε εστω να τρως μεγαλες ποσοτητες απο τροφιμα που δεν παχαινουν για να μην γινεις υπερβαρος,σταματησε οπωσδηποτε τα φαστ φουντ μιας κ ειναι ο,τι ανθυγειινοτερο γλυκα τρωγε λιγα κ προτιμησε λαχανικα οσπρια κ φρουτα