Καλησπερα σας,
Ο λόγος που γράφω το θέμα μου είναι διότι είμαι πολύ προβληματισμένη και θα ήθελα πολύ όποια συμβολή σας.
Έιμαι 23 χρονών και έχω μια σχέση και είμαστε μαζί περίπου στα 2 χρόνια τώρα. Ο φίλος μου είναι από την Αίγυπτο (ξέρετε με κάποιες πιο παλαιές αντιλήψεις σχετικά με τις σχέσεις) αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένεια του. Για να σας βάλω κατευθείαν στο θέμα χωρίς να μακρηγορώ. Είμαι η πρώτη του σχέση και συνεπώς και η πρώτη κοπέλα που προχώρησε στο σεξ.
Γενικά δεν ήξερε πολλά πράγματα αρχικά αλλά μετά από τόσο καιρό που είμαστε μαζί έχει μάθει πολλά σε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τις "σχέσεις". Τον τελευταία καιρό είχαμε κάποια καβγαδάκια όπως κάθε ζευγάρι βέβαια αλλά σε γενικές γραμμές περνάμε καλά μαζί... ή έτσι νομίζω εγώ δηλαδή....
Πρόσφατα μου ανακοίνωσε ότι λόγω ενός "γεγονότος" που δεν θέλει να μου πει, θέλει να είμαστε μαζί αλλά να έχουμε σχέση χωρίς σεξ..... "Είναι μια απόφαση αμετάκλητη."
Μου είχε εκφράσει και στο παρελθόν ότι θεωρούσε το σεξ λάθος και ότι θα μπορούσε να είχε κάποια σχέση δίχως επαφή με την κοπέλα αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία....
Μου δίνει όσο χρόνο θέλω για να αποφασίσω για κάτι που δεν ξέρω καν πως να το χειριστώ.!!!!!
ΔΕΝ θέλω να αλλάξει η σχέση που είχαμε αλλά ούτε και να τον χάσω ............... δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι σε μια τέτοια σχέση...... δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, δεν ξέρω τι να του απαντήσω αν θα πρέπει να του μιλήσω & τι να του πω.....
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....
help :(